Άγιος Έρωτας, νέα επεισόδια: 3 ανατροπές και ρήξη της Μαρίνας Ψάλτη με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο
Ο Χάρης συνεργός σε δολοφονία, η Βιργινία φεύγει. Μέχρι τα προηγούμενα επεισόδια ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον Άγιο Έρωτα ήταν ήσυχος με τη μητέρα του. Τώρα θα του δημιουργήσει το ένα πρόβλημα μετά το το άλλο.
Μία μόνο μέρα έμεινε για την επιστροφή όλων των σειρών μυθοπλασίας που είχαν ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και σταδιακά θα δούμε και τις νέες της σεζόν. Ο Άγιος Έρωτας ποντάρει αρκετά στις νέες και πολύ σημαντικές ανατροπές για να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές από την αρχή.
Η ρήξη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για παράδειγμα με τη Μαρίνα Ψάλτη θα είναι συνεχής, ειδικά όταν εκείνη μετακομίσει στο σπίτι του Παύλου Μαρκόπουλου. Δεν είναι η μόνη ανατροπή που θα σε εκπλήξει, μετά το διπλό επεισόδιο της Δευτέρας.
Στο οποίο έχουμε και νέο τραγούδι. Το «Ξένο φεγγάρι» τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσσης σε σύνθεση του Στέφανου Κορκολή και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
Άγιος Έρωτας: Ο Ηλίας Βαλάσης μας έδειξε τη δολοφόνο του: Το τελευταίο πλάνο του στη σειρά
Η Χλόη φεύγει, η Θάλεια επιστρέφει, η Πετρούλα μετακομίζει και ο Νικόλαος σε απόγνωση
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον Άγιο Έρωτα θα αρχίσει σταδιακά να μετρά απώλειες στα νέα επεισόδια. Ψυχικές και σωματικές. Στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης θα τον δεις πως θα σταματήσει την έκτρωση του μωρού της Χλόης, την οποία προς έκπληξή του, ετοιμαζόταν να την κάνει η μητέρα του. Οριακά δεν αποκαλύφθηκε ο θυμός του για εκείνη και φυσικά η συγγένεια που τους δένει.
Και ξεκινούν και άλλες ανατροπές και προετοιμάσου κατάλληλα για πολύ δυναμικό comeback της τηλεοπτικής Στέρνας, αν βλέπεις τη σειρά. Κράτα σημειώσεις. Σήμερα, θα δεις και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Δανάη Παππά.
Μετά από αυτή την αποτυχία να σταματήσει την εγκυμοσύνη της κόρης του ο Παύλος Μαρκόπουλος, θα αποφασίσει να τη διώξει για να μείνει στην θεία της στο χωριό Μαύρο Λιθάρι, για να μη δουν ποτέ τη Χλόη έγκυο στη δική τους πόλη. Δες και εδώ τις λεπτομέρειες.
Άγιος Έρωτας: Η Δανάη Παππά αποκάλυψε με 3 stories στο Instagram τη σκληρή νέα της ζωή πριν γεννήσει
Η Χλόη φεύγει και η Βιργινία την ακολουθεί για να τη φροντίζει. Έτσι ο Παύλος Μαρκόπουλος - αυτό και αν είναι έκπληξη - επιλέγει την Πετρούλα για νέα οικιακή βοηθό για να φροντίσει το σπίτι. Εκείνη δέχεται γιατί ξέρει ότι έτσι θα παρακολουθεί τον εχθρό της, ο γιος της όμως Νικόλαος, σοκάρεται από το παράτολμο και επικίνδυνο εγχείρημα. Σε λίγες μέρες μαζί με την αδελφή της επιστρέφει και η Θάλεια στο σπίτι της. Με νέους όρους και προϋποθέσεις.
Η τρίτη ανατροπή αφορά στη Χριστίνα μα κυρίως τον γιο της Χάρη. Παράτολμη και η δική της απόφαση για να υποκύψει ξανά στην κακοποίηση του αστυνόμου, ελπίζοντας πως αν δεχθεί να περάσουν μία νύχτα μαζί, θα γλιτώσει τη σύλληψη για τον τραυματισμό του Αργύρη. Η νύχτα καταλήγει στη δολοφονία του. Πώς όμως κρύβει το πτώμα του;
Αν πιστεύεις ότι θα τη βοηθήσει ο Μαρκόπουλος, τότε έχεις μεγάλες προσδοκίες. Το αντίθετο συμβαίνει. Την προδίδει ξανά. Ο γιος της Χάρης για κακή του τύχη, βρέθηκε στο σπίτι εκείνη τη στιγμή και αναγκαστικά τη βοηθά για να μη καταστρέψει τη ζωή της. Και εκείνος δεν ξέρει τι κάνει εκείνη τη στιγμή και πως θα το πληρώσει στο μέλλον. Κρύβουν και οι δύο μαζί το πτώμα.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που έρχεται ως αστυνομικός επιθεωρητής Άρης Κωλέτσης, θα καταφέρει άραγε να το βρει και να τιμωρήσει τη Χριστίνα;
Το κοινό δύσκολα θα θελήσει να τιμωρηθεί ο Χάρης, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ρόλους της σειράς. Ο Γιάννης Εγγλέζος που τον υποδύεται του έχει δώσει μία απίστευτη ηρεμία και μία σοφία, ακόμη και αν γύρω του καταστρέφεται το σύμπαν.
Όλοι ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα χωρίσει τη Σοφία και πρωτότοκη του Μαρκόπουλου. Θα γίνει και αυτό. Δύσκολα, αλλά θα συμβεί.
