MasterChef: Η θυμωμένη Μαίρυλιν μπήκε στο περιθώριο από κοινό και παίκτες: Πώς έχασε την αρχηγία

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η θυμωμένη Μαίρυλιν μπήκε στο περιθώριο από κοινό και παίκτες: Πώς έχασε την αρχηγία

Τα σχόλια που θυμίζουν κάκιστο reality στο MasterChef εκνεύρισαν για μία ακόμη φορά τους τηλεθεατές. Αυτή τη φορά ακόμη και ο θυμός της Μαίρυλιν που δεν τη ψήφισαν για αρχηγό έμοιαζε λιγότερο σημαντικός. 

Κατά βάθος κανένας παίκτης ή παίκτρια και από τις δύο μπριγάδες στο MasterChef δεν ήθελε να κερδίσει η ομάδα του κατά τη χθεσινή δοκιμασία. Για να μπορέσει να διώξει αυτούς που τον εμποδίζουν για τη συνέχεια ή από δυσαρέσκεια για τον αρχηγό τους και γιατί ήδη ήταν υποψήφιοι.

Οι μπορντό νικήθηκαν για μία ακόμη φορά γιατί ο Νίκος εδώ και καιρό μας έχει δείξει ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος για αρχηγός. Παραιτήθηκε και ο Παναγιώτης ήταν ο νέος αρχηγός με τη Μαίρυλιν να θυμώνει με έντονο τρόπο που δεν την επέλεξαν για αρχηγό. Η σημερινή καθολική ψηφοφορία είναι γεμάτη στρατηγική και τοξικότητα.

Σε σημείο οι ταλαντούχοι και ήρεμοι παίκτες να έχουν πια χάσει τον ενθουσιασμό τους για το παιχνίδι.

Η ευχάριστη έκπληξη με τον Νέστορα στο MasterChef και η τοξική Χριστιάνα που προκάλεσε ξανά το κοινό

Ακόμη και η Μαίρυλιν φάνηκε πιο αγνή από τη Χριστιάνα

Όσοι έχουν προβλήματα με την πίεση τους, καλό θα ήταν να μη βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το MasterChef. Κυρίως με το κρεσέντο υπεροψίας της αρχηγού Χριστιάνας. Χθες καταλάβαμε ξεκάθαρα πως με τον Μάριο και τον Λουκά κάνουν την πιο δυνατή κλίκα και είχε πει ευθαρσώς πως αν έχανε η ομάδα θα έβγαζε υποψήφιους τον Λευτέρη και τον Νέστορα. Οι οποίοι όμως την έσωσαν με τη μαγειρική τους και πήραν τη νίκη για τους γκρι. Μία ακόμη νίκη για τους γκρι.

https://www.instagram.com/reel/DH_3YNOsizp/

Ωστόσο όλη αυτή η τοξικότητα, οι υπερβολές στα σχόλια και οι ειρωνείες δεν ταιριάζουν στο ύφος του MasterChef. Ξεφεύγει από την κατηγορία του πιο εξευγενισμένου reality και καταλήγει στο επίπεδο του Big Brother. Η φράση «θα τους πιω το αίμα» ή θα «τους το τρίψω στη μούρη των ηλίθιων» που είπε χθες και το όλο στυλ της Κύπριας αρχηγού είναι κατακριτέο.

Οι κριτές κάνουν πως δεν ακούν και η παραγωγή δεν παρεμβαίνει.

1743712773399-438360314-reality.jpg

Οι αρχηγοί χθες, Χριστιάνα και Νίκος είχαν μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Να επιλέξουν οι ίδιοι τα υλικά και βάσει αυτών να κάνουν 3 πιάτα οι παίκτες τους. Και οι δύο αρχηγοί έκαναν λάθη στις παρασκευές. Ευτυχώς βρέθηκαν παίκτες που άλλαξαν τις συνταγές των αρχηγών τους (Λευτέρης, Νέστορας, Παντελής και Μαρία) και σώθηκε η κατάσταση.

Ο Νίκος παραιτήθηκε από αρχηγός και οι μόνοι από τη μπορντό ομάδα που δεν φορούσαν μαύρη ποδιά και είχαν το δικαίωμα να ψηφιστούν ήταν η Μαίρυλιν και ο Παναγιώτης. Ο Γιώργος κατεύθυνε κάπως την ψηφοφορία υπέρ του Παναγιώτη που εξελέγη τελικά, γιατί απλούστατα είπε πως είναι καλύτερος μάγειρας και πως ποτέ η Μαίρυλιν δεν έχει φέρει πόντο με πιάτο της. Και χθες απέτυχε.

https://www.instagram.com/reel/DH_5vvhMHzx/

Η Μαίρυλιν έβραζε από το θυμό της, ειρωνεύτηκε τον Γιώργο και όλους τους υπόλοιπους. Το Χ όμως συμφώνησε με τον παίκτη και δίκασε την παίκτρια. Μπήκε στο περιθώριο και από συμπαίκτες και από το κοινό.

Μη σου κάνει εντύπωση που οι ατάλαντοι παίκτες θέλουν να γίνουν αρχηγοί. Το κάνουν για να έχουν ασυλία.

Η Χριστιάνα πάντως φαίνεται πως προτιμά να ψηφίσει τον Λευτέρη όταν της ζητούν να ψηφίσει κάποιον από τη δική της μπριγάδα. Δεν μας ανησυχεί όμως αυτό, γιατί ο Λευτέρης θα καταφέρει να μη φύγει από το παιχνίδι.

Εκείνο όμως που μας ανησυχεί, είναι πως πια, δεν βλέπουμε παιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε πρώτη φορά για την Αλεξάνδρα Νίκα: «Έχει διαβάσει την ψυχή μου»