Η καθοριστική αναμέτρηση στο MasterChef: Η αδικία και το φαβορί που κινδυνεύει να μην πάει στη 10αδα
Η κακή ακουστική ή μία γενικότερα κακή εβδομάδα οδήγησε και τους 5 παίκτες προς αποχώρηση στο MasterChef; Τι θα συμβεί απόψε στην πιο κρίσιμη και καθοριστική αναμέτρηση;
5 σημαντικοί παίκτες του MasterChef, ο Γιώργος, ο Νίκος (Ασπρομάτης), η Μαρία, ο Αλέξανδρος και ο Μάριος, καλούνται σήμερα να περάσουν στη 10αδα του διαγωνισμού για να ανοίξει ο δρόμος για τα όνειρά τους και να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν.
Όπως λέει και ο Σωτήρης Κοντιζάς στο τρέιλερ σήμερα είναι η πιο κρίσιμη στιγμή του μαγειρικού διαγωνισμού. Κρίσιμη ωστόσο ήταν και η διαδικασία της Παρασκευής, γιατί ο Γιώργος είχε μία ακόμη αποτυχία - αδικία, ενώ η Μαίρυλιν έκανε ξανά την έκπληξη δείχνοντας πως ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα της, έχει βελτιωθεί μαγειρικά. Έτσι τουλάχιστον μας λένε οι κριτές.
Αν κρίνουμε πάλι από όσα μας δείχνουν σε αυτό το τρέιλερ ο Αλέξανδρος και ένας πολύ καλός σεφ με διακρίσεις φαίνεται πως κάνει λάθη στο πιάτο του όπως και ο Γιώργος. Ποιο φαβορί θα φύγει τελικά και θα αφήσει ανοιχτό τον δρόμο στους άλλους δέκα;
Για το ερωτευμένο ζευγάρι στο MasterChef, οι ερωτήσεις στον Κλεό έπεσαν βροχή στο Tik Tok: Τι είπε;
Η κακή εβδομάδα του Γιώργου και τα σχόλια για την αδικία
Ο Γιώργος (Ρήγας) μας έχει δείξει από την αρχή του MasterChef πως ανήκει στα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού. Έμπειρος (συνεργάτης του Τζιοβάννι στο εστιατόριό του) και καλός γνώστης υλικών και διαδικασιών. Το δεύτερο που σου γράφω, δεν το γράφω τυχαία.
Γιατί όταν ακούς για παράδειγμα από παίκτες όπως η Μαίρυλιν να λένε πως έχουν δει στο Youtube πως γίνεται ο αστακός, τι μπορεί να συμπεράνει κανείς;
Όμως η Μαίρυλιν έχει ένα μεγάλο ατού τελευταία. Προσπάθησε να βελτιώσει τον εαυτό της, είναι πολύ καλή μαθήτρια στις αντιγραφές για αυτό και κατάφερε και την προχθεσινή δοκιμασία με το follow the chef με τον Νίκο Θωμά. Ήταν γρήγορη, άκουγε καλά γιατί ήταν μπροστά και έτσι πήρε τη λευκή ποδιά, την ασυλία και μία θέση στου δέκα του διαγωνισμού.
Μαζί με την Χριστιάνα ήταν στην πρώτη σειρά και άκουγαν πολύ καλά τις οδηγίες, σε αντίθεση με τον Γιώργο που τον είδαμε πολλές φορές να λέει πως δεν άκουγε. Λάθος του όμως που δεν το είπε, με αποτέλεσμα να κάνει λάθη πολλά και να τεθεί τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση.
Για αδικία μιλούν ξανά στο Χ.
Δεν είναι όμως μόνο θέμα αδικία. Ο Γιώργος είχε τελευταία κακές μέρες, γιατί από τη στιγμή που προκλήθηκε από τη Χριστιάνα, έπεσε ψυχολογικά και έκανε λάθη τακτικής, από έλλειψη ψυχραιμίας. Ενώ οι άλλοι έκαναν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι τακτικής, τον παρέσυραν ενώ θα έπρεπε να μην είχε παρασυρθεί ψυχολογικά.
Στην ίδια παγίδα έπεσε και ο Νίκος Ασπρομάτης. Τα δικά του όμως λάθη προυπήρχαν στη μπορντό μπριγάδα.
Από το τρέιλερ όμως βλέπουμε ότι κινδυνεύει πολύ σοβαρά και ο Αλέξανδρος. Μάλλον η εβδομάδα θρίλερ θα λήξει με «θρίλερ» μεταξύ Γιώργου, Νίκου και Αλέξανδρου και ίσως και του Μάριου.
Απρόβλεπτος παράγοντας είναι όμως και ο Μάριος. Είναι επιτυχία που έφτασε μέχρι εδώ στον διαγωνισμό καθώς δεν έχει μεγάλες γνώσεις και δεξιότητες. Αν κρίνουμε απότ η στροφή του κεφαλιού του Κοντιζά που λέει πως δεν βρήκε γεύση στο πιάτο, απευθυνόταν στον Μάριο.
Λέτε τελικά να φύγει εκείνος;
