Από τη Eurovision στο Grand Hotel: H αντίπαλος της Klavdia, μπαίνει στη σειρά ζητώντας εκδίκηση
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ναυσικά Γαβριλάκη, έχασε στον εθνικό τελικό της Eurovision, αλλά κέρδισε τον ρόλο της Φρειδερίκης στο Grand Hotel.
Ένα από τα πιο σημαντικά και συγκινητικά επεισόδια της σειράς Grand Hotel θα δούμε σήμερα, βλέποντας δυστυχώς και το πώς το σχέδιο διαφυγής της Αλίκης και του Πέτρου αποτυγχάνει και το κυριότερο, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού τους.
Απόψε έχουμε μία νέα άφιξη στο τηλεοπτικό μας ξενοδοχείο, η οποία όμως έχει σχέση και με την Klavdia αλλά και τη φετινή Eurovision.
Και όμως Κυβέλη - Ρήγας, γίνονται ζευγάρι στο Grand Hotel - Η έλξη εν μέσω μίας τραγωδίας
Η επιστροφή του Ρήγα και ο μεγάλος κίνδυνος για την Αλίκη
Η βραδιά του χθεσινού Β' Ημιτελικού της Eurovision μπορεί να προσέλκυσε το μεγαλύτερο μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού σημείωνοντας πρωτόγνωρα ποσοστά, όμως μερικές σειρές μυθοπλασίας που προηγήθηκαν, όπως το Grand Hotel, κράτησαν ένα μέρος της δυναμικής τους.
Μπορεί το 11,8% στο δυναμικό κοινό και το 17,3% στο γενικό σύνολο να μοιάζει μικρό ως νούμερο, αλλά είναι άθλος όταν το 50% περίπου του κοινού εκείνη τη στιγμή ήταν σταθερά στην ΕΡΤ.
Η Κλαυδία σάρωσε και στην τηλεθέαση με ρεκόρ 15ετίας - Τα μονοψήφια για Γη της ελιάς και MasterChef
Το σημερινό επεισόδιο της σειράς εντελώς συμπτωματικά, έχει «άρωμα» Eurovision. Και είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ναυσικά Γαβριλάκη, η οποία διαγωνίστηκε φέτος στον εθνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Hurt me», αλλά δυστυχώς τερμάτισε τελευταία, χωρίς να μπορεί να νικήσει τη δυναμική της Klavdia, μπαίνει στη σειρά, αυτή τη φορά με την ιδιότητα της ηθοποιού.
Ήδη μας έδειξε πως μόλις έφτασε στο Grand Hotel. Και η εμφάνισή της είναι εντελώς διαφορετική με τα ρούχα εποχής. Ποιον ρόλο όμως θα υποδυθεί;
Η Ναυσικά έρχεται ως Φρειδερίκη Χατζημιχάλη και αδελφή της Ελισάβετ που έχει δολοφονηθεί από τη Σοφία. Αυτή τη δολοφονία προς το παρόν η Σοφία την έχει αποκαλύψει μόνο στην αδελφή της Αλίκη.
Η Φρειδερίκη την έχει υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή, αλλά αναζητά πειστήρια. Το ζήτημα όμως αυτό θα σοβαρέψει με την πάροδο των επεισοδίων, γιατί επιτέλους ο Κόμης θα μάθει πως η Σοφία είναι πράγματι δολοφόνος. Ο χωρισμός του ζευγαριού αυτή τη φορά, είναι αναπόφευκτος.
Σε άλλα νέα της σειράς, ο Ρήγας καταφέρνει για μία ακόμη φορά να «ξεγλιστρήσει» από τις έρευνες για τα εγκλήματα με τους πρόσφυγες και επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Προς το παρόν, γιατί μαζί του θα ζήσουμε αρκετές ακόμη ανατροπές.
