Το εμμονικό σχέδιο του Άγη στα Παιχνίδια Εκδίκησης κατά του Διονύση: Πώς τον οδηγεί στη φυλακή

Στις 24 Ιουνίου το φινάλε της σειράς. Ο Νίκος Κουρής ως Άγης στα Παιχνίδια Εκδίκησης δεν έχει πάθει εμμονή μόνο με την Μαρίνα αλλά και με τον Διονύση. Του στήνει μία έξυπνη παγίδα για να τον στείλει στη φυλακή.
Η ψυχοσύνθεση του Νίκου Κουρή ως Άγη είναι το μόνιμο ζητούμενο στα Παιχνίδια Εκδίκησης, μόνο που στον τρίτο κύκλο θα μας τρομάξουν τα όσα σκέφτεται και όσα ετοιμάζεται να κάνει. Γιατί θα δείξει πως είναι ικανός για όλα και πανέτοιμος να φτάσει στα άκρα, δίχως ενσυναίσθηση για τον πόνο που θα προκαλέσει.
Εκτός από τη Μάγια και τη Μαρίνα ετοιμάζεται να βάλει σε δύσκολη θέση τον Μάρκο και τη Βάνα και στη δυσκολότερη, τον άλλοτε κολλητό του Διονύση. Η πλεκτάνη που του στήνει, αρχικά πετυχαίνει.
Έχουμε να δούμε πολλά μέχρι να λήξει και η τρίτη σεζόν στις 24 Ιουνίου και να δούμε την 4η από τον Σεπτέμβριο.
Λαμπροπούλου - Κόντη φτάνουν στα άκρα στα Παιχνίδια Εκδίκησης: Η σκηνή βίας και η εξαφάνιση
Ο Άγης δημιουργεί μόνος του τη δική του καταστροφή
Αν και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αν το φινάλε στα Παιχνίδια Εκδίκησης θα είναι παρόμοιο με εκείνο της σειράς Dr Foster στην οποία βασίζεται ή στη τούρκικη εκδοχή με τη σειρά Άπιστος, παρόλα αυτά έχουμε ήδη δείγματα πως ο Άγης με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στην αυτοκαταστροφή του, όπως συμβαίνει και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις.
Το έχουμε δει την προηγούμενη εβδομάδα, θα το διαπιστώσουμε και στη συνέχεια. Ο Άγης θα είναι πραγματικά ασυγκράτητος.
Ο Νίκος Κουρής ερωτεύεται ξανά στα Παιχνίδια Εκδίκησης τη Μαρίνα του και φτάνει μέχρι το διαζύγιο

Καταρχάς δεν θα φλερτάρει απλά τη Μαρίνα όπως ήδη κάνει, αλλά θα της γίνει πραγματικά φορτικός ή για την ακρίβεια, εμμονικός. Με επίφαση την κακή του σχέση με τον γιο τους, καθημερινά θα βρίσκεται στο σπίτι της.
Ξεκάθαρα θα της πει πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Αλλά η Μαρίνα θα τον αποφεύγει. Από την άλλη πλευρά, η νυν σύζυγός του Μάγια ζει τον δικό της εφιάλτη. Έχει καταλάβει την πλήρη μεταστροφή του Άγη και πλέον γίνεται η σκιά του, όπως και στη Μαρίνα. Θα παρακολουθεί κάθε τους βήμα.
Ο Άγης μέσα σε όλη αυτή την ψυχολογική του αστάθεια, έχει πάρει την απόφαση να ξαναπάρει πίσω την παλιά του ζωή. Όχι μόνο τον παλιό του έρωτα, τη Μαρίνα, αλλά και τη δουλειά του.

Και επειδή εκτός από εμμονικός, είναι και αδίστακτος και σε όλα του απρεπής, ακόμη και την ώρα που η πεθερά του Βάνα θα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμά της, θα την πιέζει να πείσει τον Μάρκο να ξαναπάρει την παλιά του θέση στην εταιρεία.
Θα το πει και στον Μάρκο, με περίσσιο θράσος. Εκείνος όμως για μία ακόμη φορά θα του τονίσει το πόσο ευχαριστημένος είναι με τον Διονύση, την αφοσίωσή του και τον επαγγελματισμό του. Αυτό όπως καταλαβαίνεις πυροδοτεί μία ανατροπή για τη συνέχεια.
Ο Άγης που ζηλεύει τον Διονύση θα προσπαθεί να του βάζει καθημερινά εμπόδια στη δουλειά, για να εκμεταλλευτεί την αποτυχία του. Όταν δει όμως ότι δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα, θα σκεφτεί τη νέα του πλεκτάνη. Με τον εκμεταλλευτεί εκείνα τα παλιά έγγραφα στα οποία είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του και να κατηγορηθεί για απάτη ο άλλοτε κολλητός του.
Οι 2 σημαντικές αλλαγές στα Παιχνίδια Εκδίκησης και η πλεκτάνη μάνας και κόρης κατά Λαμπροπούλου
Θα καταφέρει μέχρι και να ξεκινήσει έρευνα και να συλληφθεί ο Διονύσης. Η υπόθεση αυτή δεν θα διαλευκανθεί τόσο εύκολα. Όμως με αυτή του την πράξη ο Άγης θα έχει καταφέρει να «πέσει» ακόμη περισσότερο στα μάτια της Μάγιας, του Μάρκου, αλλά και της Κλέλιας και συζύγου του Διονύση.
Αυτή τη φορά όμως, κανείς δεν θα τον συγχωρήσει και κανείς δεν θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία.