Οργή και εκδίκηση στο Grand Hotel και το παράδοξο με την κοινή φυλάκιση Λαμπρόγιαννη - Κουκουράκη

Οργή και εκδίκηση στο Grand Hotel και το παράδοξο με την κοινή φυλάκιση Λαμπρόγιαννη - Κουκουράκη

Πώς η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ως Κυβέλη και ο Γιάννης Κουκουράκης ως Πέτρος θα βρεθούν και οι δύο στη φυλακή. Όλα είναι σχέδιο του Ρήγα που είναι πλέον ο απόλυτος κυρίαρχος του Grand Hotel. 

Μετράμε αντίστροφα για το φινάλε της πρώτης σεζόν του Grand Hotel και η σειρά βρίσκεται στην πιο ωραία της στιγμή σεναριακά. Γιατί έχουμε φτάσει στο κεντρικό μας θέμα, που δεν είναι άλλο από την τιμωρία της Κυβέλης - Δάφνη Λαμπρόγιαννη και την προοπτική να γίνεται πράξη.

Δύο σκηνές όμως που έγιναν παράλληλα από τη δίκη της, έγιναν viral στο Χ και σε μία από αυτές ήταν πρωταγωνιστής ο Ρήγας.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα «σηκώσει» το βάρος των εξελίξεων και στη συνέχεια της σειράς. Γιατί πλέον θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Πέτρο και την Αλίκη. Τον πρώτο, τον στέλνει στη φυλακή, αλλά εκεί όμως θα παραμένει και η Κυβέλη, ο μεγάλος (και viral στο Χ έρωτάς του).

Τέλος στα ψέματα στο Grand Hotel: Ο Ρήγας καταδιώκει Αλίκη - Πέτρο και ορκίζεται εκδίκηση

Το πάθος, το λάθος και η Αλίκη σε απελπισία

Η χημεία της Δάφνη Λαμπρόγιαννη και του Γιώργου Γεροντιδάκη στο Grand Hotel, είχε γίνει viral από την αρχή της σειράς τον Σεπτέμβριο, αλλά τώρα που περάσαμε στο ερωτικό πάθος ως Κυβέλη και Ρήγας, ζούμε τις πιο έντονες στιγμές τους. Μέχρι και με το φανελάκι του είδαμε τον Ρήγα να κυκλοφορεί μπροστά της.

grandhotel_rigasfanelaki.jpg

Οι φανς της σειράς στα social media είχαν πάλι τα ωραιότερα σχόλια.

Και όπως πάντα την τιμητική του, είχε και ο ήρωας Γιάννης Κουκουράκης ο οποίος κατάφερε με κίνδυνο της ζωής του, να βρει την επιστολή που αθωώνει την Αγγέλα. Ο ρόλος του Πέτρου, του ταίριαξε πολύ τη φετινή σεζόν.

petros.jpg

Και άλλα και πολύ χειρότερα βάσανα περιμένουν τον ηθοποιό ως τηλεοπτικό χαρακτήρα. Γιατί στη δίκη της Κυβέλης για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Γαζή, θα αποκαλυφθεί το πραγματικό του όνομα. Όταν κάποιος μάρτυρας ξαφνικά εμφανιστεί και υποστηρίξει πως είναι ο πατέρας του, Μιχάλης Ασλάνογλου.

Έναν εφιάλτη ζει ο Γιάννης Κουκουράκης στο Grand Hotel με την επιστροφή του πατέρα του

Αυτή η αποκάλυψη είναι μία χρυσή ευκαιρία για τον Ρήγα. Τον κατηγορεί για διπλοπροσωπία και αστυνόμος Κομνηνός, παρόλο που γνωρίζει το μυστικό, αναγκάζεται να τον κλείσει στη φυλακή.

Στη φυλακή όμως για ένα μεγάλο διάστημα θα παραμείνει η Κυβέλη. Για ποιο λόγο; Γιατί απλούστατα δεν έχει βρεθεί το στοιχείο εκείνο που αποδεικνύει την αθωότητά της. Όταν πια καταρρίπτεται και η πλαστή επιστολή που ενοχοποίησε την Αγγέλα, η οποία πια αποφυλακίζεται.

Θα δούμε απόψε τον Νικόλα να φτάνει στο δικαστήριο με την διορθωτική επιστολή του γιατρού που αθωώνει τη μητέρα του. Δες και το τρέιλερ.

Σε μία άλλου είδους φυλακή, θα βρεθεί η Αλίκη. Εγκλωβισμένη στον γάμο της με τον Ρήγα και πρακτικά, αφού πλέον, με την αποκάλυψη του κρυφού έρωτά της με τον Πέτρο δεν θα την αφήνει να βγαίνει από το δωμάτιό τους.

Ο Νικόλας και σε αυτή την περίπτωση, θα είναι ο μόνος που θα μπορέσει να τη βοηθήσει.

https://www.instagram.com/p/DJzt4JYImyP/