«Να μ' αγαπάς»: Μουτάφη, Ταμπακάκης, Αλεξανδρής με νέο look στην τηλενουβέλα έρωτα και μυστηρίου

Κατερίνα Μπούσιου
«Να μ' αγαπάς»: Μουτάφη, Ταμπακάκης, Αλεξανδρής με νέο look στην τηλενουβέλα έρωτα και μυστηρίου

Πολύ πλούσιοι και πολύ διαφορετικοί στα πρώτα πλάνα της νέας σειράς «Να μ' αγαπάς» οι ηθοποιοί του καστ. 

Από τον Σεπτέμβριο προστίθεται στο πρόγραμμα του Alpha η νέα σειρά «Να μ' αγαπάς» η οποία και θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και πριν από τον Άγιο Έρωτα που θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν.

Πρόκειται για μία σειρά που έχει αρκετό μυστήριο, έρωτα, κόντρες και μυστικά, με όλα τα συστατικά δηλαδή μίας κλασσικής τηλενουβέλας. Μέρος του καστ αποκαλύφθηκε σήμερα στη φωτογράφηση για το promo της σειράς που έγινε στο Ναύπλιο με νέο look που προσδίδει πλούτο και εξουσία.

Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν επίσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Αντί για το Σόι σου, το «Να μ' αγαπάς»: Η νέα σειρά με την Ελισάβετ Μουτάφη και με σπουδαίο καστ

Μουτάφη, Ταμπακάκη, Αλεξανδρής, Σταμουλακάτος και τα μυστικά τους

Η νέα σειρά βασίζεται στην τούρκικη σειρά Siyah Kalp που σημαίνει Μαύρη Καρδιά, αλλά θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις στο σενάριο και μεγαλύτερο αριθμό επεισοδίων.

Όπως συμβαίνει σε κάθε τούρκικη σειρά, ο βασικός κορμός της πλοκής είναι αρκετά σύνθετος και με παράλληλη δράση. Αφορά στην μίας γυναίκας που θα υποδυθεί η Ελισάβετ Μουτάφη η οποία σε νεαρή ηλικία άφησε τα παιδιά της στους γονείς της, άλλαξε ταυτότητα και αναζήτησε μία καλύτερη τύχη, μία πιο άνετη ζωή.

Απαρνήθηκε όχι μόνο την παλιά της ζωή αλλά και τα πρόσωπα που την αποτελούσαν και έκανε τελικά το όνειρό της πραγματικότητα. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της ευκατάστατης και αρκετά πλουσίας Ελισάβετ Μουτάφη, από τη νέα σειρά.

1751388498931-165354847-moutafinameagapas.jpg

Ο γάμος της με πλούσιο επιχειρηματία τον οποίο θα υποδυθεί ο Στάθης Σταμουλακάτος της πρόσφερε μία διαφορετική ζωή. Ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά τον τόσο πετυχημένο ρόλο του στη σειρά Παγιδευμένοι, ενώ στα πρώτα πλάνα βλέπουμε και τον Δημήτρη Αλεξανδρή, έναν χρόνο μετά το Προξενιό της Ιουλίας.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, δημιούργησε μία άλλη οικογένεια με δύο ακόμη παιδιά και έγινε μία σκληρή και ευκατάστατη κυρία της πόλης.

Τα πρώτα της παιδιά όμως θα την αναζητήσουν, όταν μάθουν από τη γιαγιά τους πριν φύγει από τη ζωή, όλη την αλήθεια για εκείνη.

Στον ρόλο του γιου της από τον δεύτερο γάμο θα δούμε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

tampakakis.jpg

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Στεφανί Καπετανίδη, Στάθης Σταμουλακάτος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ειρήνη Τσέλλου, Μαρίλια Μητρούση.

Στο ρόλο της Νικαίτης η Μάνια Παπαδημητρίου. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Μακρής και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

https://www.instagram.com/p/DLkrEJgIj6k