Μας κέρδισε από το 1ο λεπτό: Η Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα πλάνα από το διαφορετικό της talk show

Κατερίνα Μπούσιου
Μας κέρδισε από το 1ο λεπτό: Η Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα πλάνα από το διαφορετικό της talk show

Πρωτότυπο, ιδιαίτερο και ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά θα δεις στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση σου. Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στη βραδινή ζώνη εντελώς διαφορετική. 

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα επιστρέψει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν μόνο με την 9η σεζόν του Ρουκ Ζουκ, αλλά και με κάποιο νέο project. Κανείς μας δεν γνώριζε την ταυτότητα και το περιεχόμενό του μέχρι σήμερα που μας δόθηκε μία μεγάλη γεύση από το νέο της talk show, στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1.

Από τα πρώτα πλάνα σίγουρα θα εντυπωσιαστείς. Δεν είναι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά κυρίως με την παρουσίασή του. Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Ζέτα Μακρυπούλια και ποιος αγαπημένος μας ηθοποιός τη βοήθησε ως πρώτος καλεσμένος;

Βιετνάμ όπως η Ζέτα ή Τόκιο όπως η Βίσση; Ιδέες για διακοπές στο εξωτερικό από 4 γνωστές Ελληνίδες

Οι στιγμές της ζωής των άλλων και η πολύτιμη βοήθεια του Φάνη Μουρατίδη

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει με έναν διαφορετικό τρόπο την επόμενη σεζόν την μακροχρόνια συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Εκτός από το αγαπημένο της Ρουκ Ζουκ το οποίο θα προβάλλεται σε νέα ώρα (που θα ανακοινωθεί σύντομα) λόγω και της νέας εκπομπής του Πέτρου Κουσουλού που θα προηγείται, επιστρέφει και στη βραδινή ζώνη.

https://www.instagram.com/p/DLrzigfo0iJ

Το πόσο καλά μπορεί να τη διαχειριστεί αυτή τη ζώνη το είχαμε δει και από τη βραδινή celebrity edition του τηλεπαιχνιδιού της.

Έστω και αν κάποιες απόπειρες του παρελθόντος με το Sunday Live για παράδειγμα, δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε και η ίδια. Μία αποτυχία δε σβήνει όμως το ταλέντο ενός ή μίας παρουσιάστριας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια από τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα από τις αρχές του 2026 επανέρχεται το βράδυ με ένα πρωτότυπο talk show που έχει τον προσωρινό τίτλο «Στιγμές από τη ζωή σου» ή στα αγγλικά «Moments of your life».

1751983235048-34498000-zetamakrypoulia.jpg

Θα υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος και θα είναι όλη η εκπομπή βασισμένη στη ζωή του. Δεν είναι όμως αυτή η πρωτοτυπία. Αλλά στην παρουσίαση που γίνεται μέσω ειδικών γραφικών και 3D τεχνολογίας.

Στον πρώτο πιλότο που έγινε ειδικά για την παρουσίαση του προγράμματος, ο Φάνης Μουρατίδης κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του πρώτου καλεσμένου στην εκπομπή της αγαπημένης του φίλης και όλο το στούντιο ανάλογα με τη θεματική της συζήτησης μεταμορφωνόταν σε ένα αληθινό σκηνικό στο οποίο παρουσιάστρια και καλεσμένος γίνονταν μέρος του.

Σα να ζούσε εκείνος ξανά τις στιγμές από τη ζωή του σε φυσικό περιβάλλον.

screenshot20250708173020editor-lite-1.jpg

Το βίντεο αυτό της παρουσίασης χρειάστηκε δύο μήνες για να φτάσει στην τελική του μορφή και αυτό μας προϊδεάζει όχι μόνο για το κόστος της παραγωγής, αλλά και για τον χρόνο προετοιμασίας μίας τέτοιας εκπομπής.

Για αυτούς τους λόγους και η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να βγει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2026.