Επώδυνος χωρισμός - τιμωρία για την Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα: Το τέλος της ως Χριστίνα
Ως Χριστίνα η Κατερίνα Παπουτσάκη τιμωρείται με δύο διαφορετικούς τρόπους στον Άγιο Έρωτα. Αλλά αυτό που δεν θα αντέξει είναι ο επώδυνος χωρισμός της από τον Παύλο.
Αναμέναμε την τιμωρία της ως Χριστίνα στον Άγιο Έρωτα, αλλά δεν είναι τόσο απλή η εξέλιξη του ρόλου της Κατερίνας Παπουτσάκη στον δεύτερο κύκλο που κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Μίας μορφής τιμωρία, είναι όμως και ο χωρισμός της από τον Παύλο. Επώδυνος και κάπως περίεργος γιατί η σχέση τους θα αποκτήσει ένα τρίτο πρόσωπο.
Η αποχώρηση από τον Άγιο Έρωτα και τα πλάνα από το πρώτο γύρισμα που μαρτυρούν το πένθος
Πολύ καλός για να είναι αληθινός ο Γιώργος Καραμίχος στον Άγιο Έρωτα ως Ανδρέας Ιωάννου - Τι κρύβει;
Η Γιούλικα Σκαφιδά έχει παρελθόν και μέλλον με την οικογένεια Μαρκοπούλου
Εντατικά συνεχίζονται τα γυρίσματα για τον Άγιο Έρωτα προ της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου της σειράς, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Και αυτός ο κύκλος είναι περίπλοκος, σχεδόν για όλους τους ρόλους της σειράς.
Το σενάριο διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε ο κάθε ρόλος να έχει πολλές νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσει και πολλά πρόσωπα να κοντραριστεί.
Η Ταμίλλα Κουλίεβα ως Θάλεια, δεν είναι η μόνη γυναίκα που θα συνεχίσει την κόντρα της με τη Χριστίνα και ερωμένη του συζύγου της. Για την ακρίβεια δεν θα την κοντραριστεί απλά, αλλά θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη εναντίον της. Θα έχει τη χαρά και να την απολύσει μόλις αναλάβει τα ηνία του καταστήματος του Παύλου Μαρκόπουλου.
Όμως άλλη είναι η γυναίκα που θα σταθεί σημαντική στο δυσοίωνο μέλλον της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον ρόλο της. Και αυτή είναι η Γιούλικα Σκαφιδά, όταν εμφανιστεί ως η Ιωάννα Σταματοπούλου και νέα καθηγήτρια της Στέρνας.
Η μυστηριώδης νέα διευθύντρια στον Άγιο Έρωτα: Τι κρύβει η Γιούλικα Σκαφιδά και τι γνωρίζει;
Και μαθαίνουμε τελικά πως αυτή η νέα διευθύντρια του σχολείου όχι απλά έχει παρελθόν με τον τόπο στον οποίο επιστρέφει, αλλά έχει και παρελθόν με την οικογένεια του Παύλου Μαρκόπουλου, αφού εκείνη ήταν η αντίστοιχη Χριστίνα του δικού του πατέρα.
Ο Παύλος με τον ερχομό της θα αλλάξει πολύ και μάλιστα δεν θα διστάσει να κάνει σχέση μαζί της, χωρίζοντας επεισοδιακά από τη Χριστίνα. Είναι το κλασσικό «σε πληρώνω με το ίδιο νόμισμα» στην εξέλιξη της σειράς.
Ο χωρισμός αυτός και η απόλυση είναι τα δύο στοιχεία που οδηγούν στην πορεία του τέλους της Χριστίνας. Και τώρα πια εκείνη τιμωρείται για όσα έχει κάνει.
Όχι όμως ακόμη για τον φόνο του Βλάση τον οποίο έχει διαπράξει και έχει καλύψει ο γιος της Χάρης. Αυτή η ποινική τιμωρία θα καθυστερήσει αρκετά. Γιατί η Χριστίνα θα μπει σε άλλες περιπέτειες μακριά από τον Παύλο. Ακόμη πιο οδυνηρές. Το καταλαβαίνουμε άλλωστε και από το τρέιλερ της σειράς.
