«Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου: Η πιο αγαπημένη πρωινή συνήθεια του weekend επιστρέφει!
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις.
Με το αληθινό της χαμόγελο, τη ζεστασιά και την αμεσότητά της, έχει καταφέρει να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας κάθε Σαββατοκύριακο. Και τώρα, για 5η σεζόν, το «Χαμογέλα και Πάλι!» επιστρέφει στο MEGA, πιο δυναμικό και πιο φωτεινό από ποτέ!
Πρεμιέρα: Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 09:20
Τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη έχουν χτίσει μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό. Η Σίσσυ, με την ειλικρίνειά της και την επαγγελματική της συνέπεια, υποδέχεται ξανά τους τηλεθεατές, προσφέροντας ενημέρωση, ψυχαγωγία και –πάνω από όλα– μια αληθινή επαφή.
Η παρέα που αγαπήσαμε
Δίπλα της, μια ομάδα γεμάτη ενέργεια και προσωπικότητες που συμπληρώνουν ιδανικά η μία την άλλη:
Παύλος Σταματόπουλος
Νίκος Συρίγος
Βάλια Χατζηθεοδώρου
Κωνσταντίνος Βασάλος
Νόρα Καούρη
Η δυνατή χημεία τους κάνει κάθε συζήτηση ενδιαφέρουσα, αυθόρμητη και γεμάτη ζωντάνια.
Γεύσεις με υπογραφή
Φέτος, η κουζίνα της εκπομπής αποκτά ακόμη περισσότερη… νοστιμιά, αφού η καταξιωμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα παρουσιάζει μοναδικές συνταγές με τη γνωστή της φινέτσα και την πολυετή εμπειρία της.
Το πιο φωτεινό μας ξύπνημα
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:20, η πιο χαρούμενη και ενημερωμένη παρέα της τηλεόρασης μας καλεί να ξεκινήσουμε τη μέρα με χαμόγελο, αισιοδοξία και θετική ενέργεια.
Γιατί η Σίσσυ και η ομάδα της ξέρουν τον τρόπο να μας φτιάχνουν τη διάθεση… και να μας θυμίζουν πως το Σαββατοκύριακο ξεκινά καλύτερα με ένα χαμόγελο!
