Παπουτσάκη - Καραμίχος για πάντα μαζί στον Άγιο Έρωτα; Η πρόταση γάμου και το σχέδιο διαφυγής

Κατερίνα Μπούσιου
Παπουτσάκη - Καραμίχος για πάντα μαζί στον Άγιο Έρωτα; Η πρόταση γάμου και το σχέδιο διαφυγής

Εκτός από τους γάμους στη σειρά Άγιος Έρωτας θα έχουμε και ένα αναμενόμενο διαζύγιο που όμως πρακτικά, θα αποδειχθεί μία πλάνη και δεν θα γίνει πράξη. 

Ενώ όλα και όλοι γύρω τους βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού ή καταρρέουν στον Άγιο Έρωτα, δύο ερωτευμένοι που πέρασαν τις μεγαλύτερες από τις δυσκολίες, κάνουν τον γάμο τους. Ενώνοντας τους ετερόκλητους καλεσμένους τους και χωρίς να το έχουν επιδιώξει οι ίδιοι, θα βάλουν τις προυποθέσεις και για την ευτυχία και άλλων ανθρώπων που θα παραδειγματιστούν από εκείνους.

Ο Γιώργος Καραμίχος παίρνει την πρωτοβουλία ως Ανδρέας να κάνει μία τολμηρή πρόταση στην Κατερίνα Παπουτσάκη ως Χριστίνα και η ευτυχίας της, είναι πια στο δικό της χέρι.

Την ίδια στιγμή έχουμε και ένα αναμενόμενο διαζύγιο, που δύσκολα όμως θα γίνει πράξη.

Η Χριστίνα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ως ο τηλεοπτικός ιερέας της σειράς, ειδοποιεί τον Χάρη και την Αναστασία πως μπορούν να κάνουν άμεσα τον γάμο τους.

Και εκείνοι δε βρίσκουν τον λόγο να αναβάλλουν το μόνο ευχάριστο γεγονός, εδώ και καιρό, στη σειρά.

Ο γάμος της χρονιάς στον Άγιο Έρωτα μέσα από 3 φωτογραφίες: Χάρης - Αναστασία οι 2 νεόνυμφοι

Και τυπικά έχουν υιοθετήσει το παιδί της Ρίτας που πέθανε στη φυλακή, η Χριστίνα και μαμά του Χάρη έχει ήδη αποφυλακιστεί και είναι καιρός να κάνουν τη ζωή που ονειρεύονταν.

Αυτός ο γάμος όμως, θα δώσει ελπίδα και σε άλλους γύρω τους για να κάνουν επιτέλους τη ζωή που θέλουν. Ο καταστροφικός σεισμός και οι απώλειες, έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες τους.

Ο Ανδρέας νομίζει πια, πως είναι η πιο καλή στιγμή στη δεξίωση του γάμου για να ανακοινώσει σε όλους πως είναι καιρός να φύγει από τη Στέρνα και να επιστρέψει στην Αθήνα. Όχι μόνος, αλλά με τη Χριστίνα. Προς το παρόν της κάνει μία άτυπη πρόταση να ζήσουν μαζί, αλλά αργότερα θα δούμε πως θα γίνει και πρόταση γάμου.

Δεν είναι μόνο επειδή την αγαπά, από τότε που και οι δύο ήταν παιδιά. Είναι γιατί θεωρεί πως η κοινή τους μετακόμιση, είναι το καλύτερο σχέδιο διαφυγής της Χριστίνας από τον Παύλο που συνεχίζει να την ενοχλεί, υποδυόμενος έναν πιο καλοσυνάτο χαρακτήρα, δίχως όμως να πείθει κανέναν γι' αυτό.

https://www.instagram.com/reel/DVI873GlLEQ/

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε αν η Χριστίνα δεχθεί την πρόταση. Γιατί αν δε φύγει από τη Στέρνα με μαθηματική ακρίβεια θα είναι δυσάρεστο το φινάλε της.

Δεν έχουμε μόνο γάμο όμως στον Άγιο Έρωτα. Έχουμε και ένα διαζύγιο. Προφορικό. Ο Παύλος δέχεται να δώσει διαζύγιο στη Θάλεια, μόνο που η διάθεσή του είναι καθαρά προσχηματική.

Φυσικά και δεν θα δώσει στη συνέχεια αυτό το διαζύγιο. Είναι θέμα χρόνου για να επιστρέψει εκείνος στον παλιό κακό του χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/reel/DUib44pAFrn/
DPG Network