Ο ξαφνικός γάμος της Demy και το μεγάλο μυστικό στο Μία νύχτα μόνο για τον πατέρα του Δημήτρη Λάλου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο ξαφνικός γάμος της Demy και το μεγάλο μυστικό στο Μία νύχτα μόνο για τον πατέρα του Δημήτρη Λάλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και μαθήτρια της Φιλαρέτης Κομνηνού στη δραματική σχολή, εξήγησε πώς βρίσκονται αντιμέτωπες στο Μία νύχτα μόνο. 

Μέχρι τη Μ. Τετάρτη θα προβληθεί η σειρά του Mega Μία νύχτα μόνο και θα επανέλθει με νέα επεισόδια μετά τη Κυριακή του Θωμά, όπως και οι περισσότερες σειρές μυθοπλασίας.

Στα προσεχή επεισόδια θα μας συστηθεί στον νέο της ρόλο η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία στη σημερινή της συνέντευξη στο Buongiorno, έδωσε και ένα πολύ ωραίο στοιχείο που αφορά στο παρελθόν του τηλεοπτικού πατέρα του Δημήτρη Λάλου και πρώην σύζυγο της Φιλαρέτης Κομνηνού ως Κατερίνη.

Μετά το Πάσχα θα δούμε στη σειρά και έναν ξαφνικό γάμο που θα λυτρώσει την Demy, μετά από τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε, αλλά που θα προβληματίσει εκ νέου την οικογένεια του Γιάννη Βούρου.

Ένας χωρισμός και ένα δυσάρεστο φινάλε στο Μία νύχτα μόνο για τη Φιλαρέτη Κομνηνού

Το μεγάλο μυστικό και η απόφαση της Demy που πυροδοτεί και νέες εξελίξεις

Όπως ήδη σου είχα αποκαλύψει η Ευαγγελία Συριοπούλου, θα υποδυθεί την Εύα. Η οποία μετά από 20 χρόνια συναντά στο νεκροταφείο τη μεγάλη της αντίζηλο.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι η γυναίκα που διαλύει στο Μία νύχτα μόνο, τη ζωή του Δημήτρη Λάλου

Συναντά όμως η ηθοποιός όπως μας αποκάλυψε και στη συνέντευξή της και μάλιστα για πρώτη φορά τηλεοπτικά, τη δασκάλα της στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Και αυτή η συνάντηση είναι συγκινητική.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη, τον Στάμο Τσάμη, είναι καταπληκτικός και η χαρά μου είναι διπλή γιατί παίζω με την Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία ήταν και δασκάλα μου στο Εθνικό Θέατρο και τώρα είμαστε αντίζηλες. Δέος και θαυμασμό αισθάνομαι για εκείνη, ήθελα να είμαι καλή στα γυρίσματα, ήθελα στα μάτια της να είμαι καλή να μην απογοητεύσω κανέναν.

Το μεγάλο μυστικό που φέρνω (σ.σ ως ρόλος) είναι πολύ μεγάλο και δεν θα το πω, πρέπει να το δουν οι τηλεθεατές. Υποδύομαι την Εύα που είχε σχέση με τον σύζυγο της Κατερίνης. Αυτή η ιστορία είναι 20 χρόνια πριν, εγώ ήμουν επίσης 20 χρονών όταν γνώρισα αυτόν τον άντρα, είχαμε έναν πολύ ωραίο δεσμό, γιατί υπήρχε συναίσθημα. Δεν ξέρουμε πως θα είχε εξελιχθεί, γιατί έφυγε απρόοπτα από τη ζωή ο μπαμπάς του Οδυσσέα. Δημιουργήθηκε ένα σκάνδαλο και έτσι έμαθε και τη σχέση μας τότε η Κατερίνη. Μετά από 20 χρόνια λοιπόν γίνεται τυχαία μία συνάντηση που εγώ βρίσκομαι στο νεκροταφείο και με βλέπει εκείνη. Νόμιζε πως ήμουν εξαφανισμένη και με βλέπει ότι υπάρχω ακόμη.

Υπάρχουν πολλές ανατροπές, αλλά δεν τα γνωρίζω όλα ακόμη. Δεν ήταν καιροσκόπος η Εύα, σε αυτόν τον άνθρωπο ένιωσε την ασφάλεια, ένιωσε συναισθήματα, δεν ήταν κάτι για εκείνη περαστικό».

Ποιο είναι αυτό το μεγάλο μυστικό που κρύβει τελικά η Εύα;

Η Εύα που δεν είναι καιροσκόπος όπως έχει πει θα διεκδικήσει κάποια πράγματα από την περιουσία που είναι σημαντικά για εκείνη, χωρίς να την ενδιαφέρει όμως το χρήμα.

Θα τα διεκδικήσει για εκείνη ή και για κάποιο άλλο πρόσωπο που αφορά την οικογένεια Χαριτάκη; Εδώ είναι που θα έχουμε τις εκπλήξεις στην ιστορία και αναμένουμε να γίνουν αυτά τα γυρίσματα για να σου αποκαλύψω τη συνέχεια.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα δούμε και τον ξαφνικό γάμο της Demy που υποδύεται στη σειρά την τραγουδίστρια Μίνα Ρενιέρη και πρώην ερωμένη του Σάββα και τηλεοπτικού γιου του Γιάννη Βούρου.

https://www.instagram.com/p/DSicb2Yke4o/

Θα παντρευτεί τον Νικήτα, φίλο της από το παρελθόν, μόλις νιώσει έτοιμη να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Σάββα, που μόνο πόνο και συγκρούσεις της προκάλεσε. Υπάρχει όμως και ένα σοβαρό ζήτημα μεταξύ τους, το οποίο θα πρέπει να επιλυθεί και αφορά στο παιδί τους που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες.

https://www.instagram.com/reel/DWqVjpxgvJP/

Τέλος μία ακόμη ανατροπή αναμένουμε από την πλευρά του Σταύρου - Τάσου Ιορδανίδη. Στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης θα τον δούμε να θέλει να κάνει τεστ DNA με γενετικό υλικό της οικιακής βοηθού του Οδυσσέα (Φωτεινή Ντεμίρη) που όπως ήδη σου έχω αποκαλύψει θα είναι η θεία του.

Σε αυτό το επεισόδιο θα έχουμε και την αποφυλάκιση του Οδυσσέα και μία πολύ ιδιαίτερη σκηνή, καθώς προσπερνά επιδεικτικά την Αρετή, έχοντας κρατώντας το χέρι της Αλεξάνδρας (Σάντυ Χατζηιωάννου), της μόνης γυναίκας που τον πίστεψε και τον βοήθησε να βγει από τη φυλακή.

DPG Network