Ο Ορφέας είναι ο άγνωστος αδελφός του Δημήτρη Λάλου στο Μία νύχτα μόνο & προκαλεί μόνο δυστυχία

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ορφέας είναι ο άγνωστος αδελφός του Δημήτρη Λάλου στο Μία νύχτα μόνο & προκαλεί μόνο δυστυχία

Μας είχε υποσχεθεί ένα μυστικό η Ευαγγελία Συριοπούλου στο Μία νύχτα μόνο και τώρα μας το αποκαλύπτει. 

Μία πλήρη διαφοροποίηση από την τούρκικη εκδοχή του Χίλιες και μία νύχτες θα έχουμε στο Μία νύχτα μόνο στα προσεχή επεισόδια, που αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτό που περιμέναμε.

Η είσοδος της Ευαγγελίας Συριοπούλου ως Εύα στη σειρά, μας είχε προιδεάσει για αποκαλύψεις, αλλά αυτή που θα συμβεί σε λίγα επεισόδια θα είναι καταλυτική για το φινάλε της σειράς και το τέλος κάποιων χαρακτήρων. Αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου εκδίκησης, η ύπαρξη του άγνωστου αδελφού του Δημήτρη Λάλου;

Γιατί κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Μία νύχτα μόνο; Η κρίσιμη ανατροπή

Πώς θα αντιδράσουν όλοι στην εμφάνιση του junior Χαριτάκη;

Την ώρα που ο Τάσος Ιορδανίδης ως Σταύρος κάνει τη μεγάλη κίνηση και αναζητά από τη Λυδία Φωτοπούλου ως Αννέζα να του αποκαλύψει το παρελθόν του και κυρίως να του αποκαλύψει το ποια είναι η βιολογική του μητέρα, ο τηλεοπτικός του ξάδελφος και μέχρι πρότινος κολλητός του φίλος έρχεται αντιμέτωπος με το δικό του παρελθόν.

Έναν αδελφό, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε. Είχαμε ήδη υποψιαστεί πως η είσοδος της Ευαγγγελίας Συριοπούλου στη σειρά ως Εύα, θα έφερνε αναταραχές. Μας το έδειξε από το πρώτο της επεισόδιο όταν σε συνάντηση της με τη νόμιμη σύζυγο Χαριτάκη, εκείνη ως η σύντροφός του τα τελευταία χρόνια της είπε χαρακτηριστικά πως τη δένει κάτι πολύ ισχυρό με εκείνον.

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Φιλαρέτη Κομνηνού ως Κατερίνη λάβει νέες πληροφορίες από τον συνεργάτη της (Μακρυνιώτης) για το παρελθόν και το παρόν της Εύας που αυτοαποκαλείται ως κυρία Χαριτάκη. Ο Απόστολος Χαριτάκης και πατέρας του Οδυσσέα, μπορεί να εγκατέλειψε την οικογένειά του για την Εύα, αλλά δεν πήρε τυπικά διαζύγιο από την Κατερίνη.

Αυτό το μυστήριο θα λυθεί όταν η Κατερίνη βρεθεί μπροστά ξανά στην Εύα (περ. TV24) για να της ζητήσει εξηγήσεις. Μόνο που προς έκπληξή της θα βρεθεί μπροστά σε έναν νεαρό άνδρα, τον 20χρονο Ορφέα Χαριτάκη. Ο νεαρός είχε αναγνωριστεί ως παιδί του από τον σύζυγό της και αυτό προκαλεί ένα μεγάλο σοκ στη Φιλαρέτη Κομνηνού, το οποίο όπως θα δούμε στη συνέχεια και δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει.

Η Εύα και ο γιος της δεν επιδιώκουν απλά αναγνώριση, αλλά και μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό και θα τη διεκδικήσουν και νομικά.

Ο Οδυσσέας που επίσης θα ξαφνιαστεί από τις εξελίξεις, θα κάνει μία κίνηση γνωριμίας με τον ετεροθαλή αδελφό του, αλλά θα καταλήξει σε αδιέξοδο.

Ωστόσο αυτή η ιστορία θα έχει happy end σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, γιατί ο Οδυσσέας μόλις μάθει πως θα γίνει και εκείνος πατέρας σε λίγο διάστημα από την Αρετή, θα αλλάξει εντελώς. Θα καταλάβει πως δεν υπάρχει πια κανένα όφελος ζώντας μεταξύ παρόντος και παρελθόντος και κυρίως ανάμεσα σε συνεχείς κόντρες και διαμάχες.

DPG Network