Ο συγκινητικός Χορν, η τέλεια Θεοδωρίδου στο YFSF: Χατζημηνά, Μπουρδούμης αποθεώθηκαν στο Χ
Τα επικά σχόλια στο Χ για τις καλές και τις άτυχες μεταμορφώσεις του YFS.
Μπορεί να το είχαμε δει αυτό το YFSF από κοντά και να είχαμε την πλήρη αίσθηση του show στο στούντιο, αλλά υπάρχει μία διαφοροποίηση στην αίσθηση που αποκτάς στην τηλεοπτική του μεταφορά, γιατί από την οθόνη σου παρακολουθείς και όλες τις λεπτομέρειες.
Μπήκαμε στα παρασκήνια του YFSF: Η ολόιδια Θεοδωρίδου, τα 4 φαβορί & όσα μας είπαν παίκτες - κριτές
Το συμπέρασμα είναι όμως κοινό, πως άξιζε φέτος να επιστρέψει το project. Είναι χαλαρό και διαφορετικό από το παρελθόν αλλά και παράλληλα ευχάριστο, όπως πρέπει να είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα.
Και χθες το YFSF ήταν Νο1 trend στο X με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Bruno Mars, την Άντζελα Δημητρίου και τον κλασσικό Χλαπάτσα, να πρωταγωνιστούν στα σχόλια.
Το beef με Χαραλαμπίδη, ο «Χλαπάτσας» και η Νατάσα Θεοδωρίδου που έκλεψε την παράσταση
Σε κάποιους - ίσως στους περισσότερους ταίριαξαν οι μιμήσεις στο χθεσινό live, κάποιοι όμως δυσκολεύτηκαν πολύ. Και μπήκαν σε σκέψεις όπως ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας που δεν πήρε και τα καλύτερα σχόλια από τον Ρένο Χαραλαμπίδη για την Άντζελα Δημητρίου του. Η φράση του «ένιωσα σα να μην ήθελες να το κάνεις» ξεσήκωσε για λίγο το κοινό και στεναχώρησε τον ηθοποιό.
Η αλήθεια είναι πως έφταιγε και το video clip που επιλέχθηκε για να αντιγράψει. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει, αλλά εκείνος έκανε υπερ-προσπάθεια για να τα καταφέρει.
Η Μαριλού Κατσαφάδου επίσης είχε να αντιμετωπίσει τον Θέμη Αδαμαντίδη.
Αλλά τελικά είδαμε τον Χλαπάτσα από το «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπως έγραψαν και στο Χ. Αυτό που έκανε όμως η ηθοποιός ήταν μεγάλο κατόρθωμα για τα δεδομένα του video clip που της δόθηκε.
Πολύ καλός ήταν ο Μέμος Μπεγνής ως Ryan Gosling, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Sam Smith, o Beast ως Manson, η Μαριάντα Πιερίδη ως Ελευθερία Αρβανιτάκη, καλή η Δωροθέα Μερκούρη ως Madonna, εξαιρετική η Ίντρα Κέιν ως Bruno Mars, αλλά εκείνη που άφησε άναυδο το κοινό ήταν η Αφροδίτη Χατζημηνά ως Νατάσα Θεοδωρίδου.
Γιατί ακουγόταν ακριβώς όπως η Θεοδωρίδου και είχε αντιγράψει ακριβώς τις κινήσεις της πάνω στη σκηνή. Εντάξει στο μακιγιάζ δεν είχαμε το απόλυτο, αλλά ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έκανε. Ποια μπορεί να αντιγράψει τη Νατάσα;
Την ίδια γνώμη όμως είχε και το κοινό που επαίνεσε την τραγουδίστρια για την ομοιότητα.
Μπορεί να μην του έμοιαζε εμφανισιακά, αλλά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έδειξε χθες το εύρος του ταλέντου του υποδυόμενος τον Δημήτρη Χόρν στο «Ποιος το ξέρει». Δημιούργησε ένα πολύ συγκινητικό act με μεγάλο σεβασμό για τον κορυφαίο ηθοποιό και το κοινό επίσης τον λάτρεψε.
Mετά την ψηφοφορία κριτών, κοινού και των παικτών η Αφροδίτη Χατζημηνά ως Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν η νικήτρια της βραδιάς. Δίκαια.
Την επόμενη εβδομάδα το YFSF έχει βραδιά Eurovision. Kαι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης θα κάνει τον Akyla με το Ferto. Ελπίζουμε να του φέρει και γούρι.
