Είδαμε και λατρέψαμε το Κάμπινγκ: Τηλεοπτική κωμωδία από έναν «Άλλο Κόσμο» με σαρωτικές ερμηνείες

Κατερίνα Μπούσιου
Είδαμε και λατρέψαμε το Κάμπινγκ: Τηλεοπτική κωμωδία από έναν «Άλλο Κόσμο» με σαρωτικές ερμηνείες

Το άχαστο δίδυμο Παπασπηλιόπουλου - Χρυσοστόμου στο Κάμπινγκ «Άλλος Κόσμος» και τα ζευγάρια της σειράς που κλέβουν τις εντυπώσεις σε ένα ευρηματικό σενάριο, μίας σειράς που είναι πραγματικά αψεγάδιαστη. 

Περιμένουμε να δούμε μία ακόμη σειρά του είδους, αλλά είναι σίγουρο πως η φετινή τηλεοπτική σεζόν (πριν ακόμη ξεκινήσει) είναι η χρονιά της κωμωδίας και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Τόσο με τις σειρές που συνεχίζουν από το παρελθόν, όσο και με τις νέες σειρές.

Το Κάμπινγκ έρχεται να αλλάξει την prime time και η νέα κωμωδία του Mega είναι πραγματικά από έναν άλλο κόσμο. Σα να συνωμότησε το τηλεοπτικό σύμπαν για να γίνει μία σειρά, σχεδόν αψεγάδιαστη.

Τι είδαμε και τι θα δεις από μία σειρά που θα αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα επίπεδα.

Τα αταίριαστα ζευγάρια που θα δούμε στο Κάμπινγκ εκτός από εκείνο με Σταυροπούλου - Χρυσοστόμου

Σ' αυτό το Κάμπινγκ όλα πάνε τέλεια

Η δημοσιογραφική προβολή του Κάμπινγκ που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, μας αποκάλυψε μία κωμωδία που θ' αλλάξει τα δεδομένα, όσο και αν αυτό σου φανεί κλισέ.

Η καλή εντύπωση γι' αυτή τη σειρά μας δημιουργήθηκε ήδη από το καλοκαίρι, με την εξαιρετική και σαφέστατη για το περιεχόμενο της, επικοινωνιακή καμπάνια του Mega, κυρίως μέσω των social media. Δεν μας διέψευσε, αντίθετα μας ενθουσίασε περισσότερο το διπλό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στο Κάμπινγκ: Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα νέα μέλη

https://www.instagram.com/reel/DdcWsuLMTep/

Όλα ξεκινούν στον «Άλλο κόσμο» ένα κάμπινγκ έξω από την Αθήνα με τους ετερόκλητους και απίθανους ενοίκους του. Η εικόνα του είναι λίγο παρακμιακή, αλλά ταιριάζει και με την πλοκή.

Παρεπιμπτόντως, το προσεγμένο σκηνικό δείχνει και την ποιότητα της παραγωγής.

Ο Ιορδάνης Γιαλαμάς που υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, άβουλος σύζυγος, φιλήσυχος λογιστής, εγκαταλειμμένος από τη γυναίκα του Βιβή, μετακομίζει αιφνιδίως με τα παιδιά του, Εύα και Πέτρο - Εύα Σαμιώτη, Στρατής Χατζησταματίου στον «Άλλο κόσμο» με μία βαλίτσα με 600 χιλιάδες ευρώ. (οι τρεις τους έχουν πολύ ωραία χημεία ως ρόλοι)

Τον «Άλλο Κόσμο» διευθύνει ο Σοφοκλής (Γιώργος Χρυσοστόμου) λιγομίλητος, επιβλητικός, με παρελθόν στις ειδικές δυνάμεις, προστατευτικός αλλά και απρόβλεπτος. Η συνάντησή του με τον Ιορδάνη δημιουργεί από την πρώτη στιγμή μία περίεργη συμμαχία.

Μία φιλία που οριακά φαίνεται, πως μπορεί να φέρει την καταστροφή.

ipoundiiiiiiiiii-iiiiii-2026-09-19-015802.png

Ειδικά όταν καταφθάνει ξαφνικά και τυχαία στο Κάμπινγκ (για να συναντήσει τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) ο Ιωάννης Παπαζήσης που υποδύεται τον Πάρη, τον επηρμένο συνάδελφο του Ιορδάνη που πάντα τον υποτιμούσε.

Με λίγα λόγια για τη συνέχεια, ο Σοφοκλής θα προστατεύσει στον Ιορδάνη όταν τραυματίσει τον Πάρη, τη στιγμή που ανακαλύπτει τα χρήματα που έχει στην κατοχή του, από ένα λάθος των παιδιών του. Και απ' εκείνη τη στιγμή ξεκινά η πιο σουρεαλιστική ανατροπή με τη φυγάδευσή του εκτός του Άλλου Κόσμου.

Οι σκηνές Χρυσοστόμου - Παπασπηλιόπουλου είναι βγαλμένες από άλλο τηλεοπτικό σύμπαν, οι δυο τους κάνουν έναν απίθανο δίδυμο σε κινήσεις, εκφράσεις, λόγο. Πραγματικά είναι σαρωτικοί.

Ο σκηνοθέτης Σέργιος Κωνσταντινίδης τους έχει βοηθήσει να κάνουν τηλεόραση ως κινηματογραφικοί κωμικοί μίας άλλης εποχής.

Αποκάλυψη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ως Μαριάννα, στον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο με πιο κωμικά στοιχεία. Ζει στο Κάμπινγκ από τη στιγμή που έχασε τους γονείς της, σπουδάζει Κοινωνιολογία, αλλά είναι συνοδός πολυτελείας για να εξοικονομήσει τα χρήματα που θα της επιτρέψουν ν αλλάξει ζωή. Έτσι νομίζει τουλάχιστον.

Το βράδυ που χάθηκε ο Πάρης (κρατείται όμηρος από τον Σοφοκλή) είχε ραντεβού μαζί του στο Κάμπινγκ. Υποψιάζεται όμως ήδη πως κάτι περίεργο του έχει συμβεί.

Υπάρχει και αστυνομικό μυστήριο στη σειρά όταν η σύζυγός του Πάρη θα καταγγείλει στην αστυνομία την εξαφάνισή του και όταν ξεκινήσει να ξετυλίγεται η ιστορία της Βίκυς Σταυροπούλου που ζει στο Κάμπινγκ με τον γιο της Λουκά (υπέροχος ο Αλέξανδρος Τωμαδάκης) που ζει και εκείνος σε ένα άλλο σύμπαν.

Δείχνει να έχει μειωμένη νοητική αντίληψη, αλλά είναι και εκείνος που γυρνώντας με το ποδήλατό του, βλέπει και ξέρει όλα τα μυστικά.

https://www.instagram.com/p/Dbgo0_5id8w/

Η Γιώτα έζησε σε ένα κακοποιητικό γάμο και υπονοείται πως μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση του συζύγου της. Με το Λουκά έχουν βρει καταφύγιο στο Κάμπινγκ και η Γιώτα έχει βρει και δεύτερο καταφύγιο, στην αγκαλιά του Σοφοκλή. Σταυροπούλου - Χρυσοστόμου είναι το κρυφό ζευγάρι του Άλλου Κόσμου.

https://www.instagram.com/p/DbFyWZWjEhA/

Δεν προλαβαίναμε σε αυτό το διπλό επεισόδιο να θαυμάζουμε και τα άλλα ζευγάρια της σειράς. Νάντια Κοντογιώργη - Νικόλας Χανάκουλας (Νίτσα και Κοσμάς ως ιδιοκτήτες του σούπερ μάρκετ), Μπέσσυ Μάλφα - Γιάννης Νταλιάνης (Στέλλα και Τάσος οι χρεοκοπημένοι ιδιοκτήτες της ταβέρνας). Οι σκηνές τους είναι από μόνες τους μίνι σειρές.

Το Κάμπινγκ δεν έχει μόνο πολύ καλό σενάριο (Βασισμένο στη σειρά «Κάμπινγκ» του Alpha Κύπρου, που δημιουργήθηκε από τον Φώτη Γεωργίδη) με την απόδοση και διασκευή του σεναρίου από την Έλενα Σολωμού και τον Κωστή Παπαδόπουλου, αλλά και μία εξαιρετική σκηνοθεσία από τον Στέργιο Κωνσταντινίδη.

Θα τη διαπιστώσεις στις λεπτομέρειες και στις σκηνές που από μόνες τους προκαλούν γέλιο, ενώ δεν «φωνάζουν» πως είναι χιουμοριστικές. Ο γρήγορος ρυθμός της σειράς, είναι ένα από τα ατού της, δίχως να είναι κουραστική.

Οι υπόλοιποι συντελεστές
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θωμάς Βαρβίας
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Βασιλική Σύρμα
Εκτέλεση Παραγωγής: PRIMAVISIONE - Διονύσης Παναγιωτάκης

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved