«Δεν μπορώ να αγαπήσω έναν ανώριμο άντρα»: H Kλέλια Ρένεση μίλησε για έρωτες, χωρισμούς και φόβους

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν μπορώ να αγαπήσω έναν ανώριμο άντρα»: H Kλέλια Ρένεση μίλησε για έρωτες, χωρισμούς και φόβους

Η Κλέλια Ρένεση, ήταν αποκαλυπτική και ουσιαστική, μιλώντας για τη ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρώτο The 2Night Show της σεζόν. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα στην 11η σεζόν του The 2Night Show και διάλεξε μία γυναίκα που σπάνια δίνει συνεντεύξεις ως πρώτη καλεσμένη του, για να ξεκινήσει καλά η χρονιά. Η Κλέλια Ρένεση δικαιολόγησε φυσικά τη στάση της και μίλησε για το τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται το παιχνίδι των εντυπώσεων και πώς απέχει από τη διαρκή επανάληψη.

Μιλώντας για τη ζωή της από τη στιγμή που ξεκίνησε να ανακαλύπτει τον εαυτό της στα 17 της χρόνια, μίλησε για ομορφιά, κοινωνικότητα και αποδοχή, αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπισε η ίδια τον έρωτα, τον λόγο που οι άντρες φοβούνται τις γυναίκες.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον πιο σπουδαίο της ρόλο, εκείνον της μητέρας της 7χρονης κόρης της Κοραλίας, που όπως είπε, έχει κληρονομήσει τον τσαμπουκά της.

Ευγενία Ξυγκόρου - Κλέλια Ρένεση: Η ώρα της μεγάλης συμφιλίωσης στο Ντέρτι θα φέρει αποκαλύψεις

«Το παιχνίδι των εντυπώσεων δεν το παίζω, βαριέμαι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε την εκπομπή με μία αναφορά στην απώλεια τοy Γιώργου Μαζωνάκη, προαναγγέλλοντας ένα αφιέρωμα που έπαιξε στο τέλος και λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει μάθει για τον άδικο χαμό του και να μην έχει συγκλονιστεί».

Kαι στη συνέχεια προλόγισε την Κλέλια Ρένεση και πρωταγωνίστρια φέτος στο Ντέρτι, λέγοντας χαρακτηριστικά το «Δείτε τη γιατί δεν θα την ξαναδείτε», λόγω των σπάνιων συνεντεύξεων που δίνει η ηθοποιός.

Η ίδια τοποθετήθηκε για αυτό λέγοντας πως «Πιστεύω ότι αξίζει να μιλάμε όταν έχουμε κάτι να πούμε, είναι ταπεινότητα αυτό, δηλαδή, το να μην επαναλαμβάνεσαι»

Και σκιαγράφησε στη συνέχεια τη δική της Κλέλια: «Στην αρχή της ζωής μου, "με παρακολουθούσα", είχα απόσταση από τα πράγματα. δεν μου άρεσαν από μικρή οι κανόνες και οι περιορισμοί αλλά δεν είχα και ιδιαίτερη προτίμηση το να κάψω το σύμπαν. Mετά, άρχισα να δαγκώνω. Μέχρι την εφηβεία μου ήμουν λίγο αγρίμι... Έχω μεγάλο πρόβλημα με τη μονιμότητα δεν μου αρέσει η στάμπα, ότι κάτι σε προσδιορίζει εφάπαξ».

https://www.instagram.com/p/DeHkf2IkxtO/

H ηθοποιός που είναι πάντα πολύ συγκεκριμένη στον τρόπο που εκφράζεται όπως ακριβώς σκέφτεται, μίλησε στη συνέχεια για τον μύθο της ομορφιάς. Το γιατί ποτέ δεν την αφορούσε αν θα είναι όμορφη και αν θα αρέσει στους άλλους. Ακόμη και πριν ασχοληθεί με την υποκρτική:

«Νιώθω όμορφη, όταν νιώθω παιδί. Όταν με κοιτά με αγάπη ο σύντροφός μου αισθάνομαι όμορφη. Το παιχνίδι των εντυπώσεων δεν το παίζω, βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν με αφορούσε να είμαι όμορφη για να με γουστάρουν, για να τραβήξω την προσοχή».

Η Ρένεση μίλησε για την πρώτη μικρή της επανάσταση όταν έφυγε σχεδόν στα 18 της χρόνια για να σπουδάσει Ιατρική στην Ιταλία. Έτσι ανακάλυψε στην ουσία ποια ήταν και ποια δεν μπορούσε να γίνει:

«Ήταν μία εμπειρία ζωής για ένα παιδί σαν και εμένα στα 17,5 χρονών να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική αλλά στην ουσία δεν πήγα να σπουδάσω. Αλλά να αντιμετωπίσω αυτό που λέγεται Κλέλια. Δεν μπορούσα να σπουδάσω Ιατρική θέλει πειθαρχία, θέλει καλογερική αφοσίωση.

Αναζητούσα τη φλόγα, όλοι κάτι θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτή τη ζωή, ήθελα πάντα να κάνω κάτι ουμανιστικό για να προσφέρω. Ο μπαμπάς μου είναι γιατρός και η μητέρα μου καθηγήτρια. Και οι δύο κάτι πρόσφεραν στους άλλους. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αν δεν προσφέρεις...Με ότι έχω καταπιαστεί το έχω κάνει με αφοσίωση και αγάπη».

https://www.instagram.com/p/DGXkmLEqP-P/

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές που πρωταγωνίστησε και έγιναν κομμάτι της ζωής της ως πολύτιμες αναμνήσεις και έκανε ειδική αναφορά στη σειρά στην οποία ήταν έγκυος στην κόρη της, την 7χρονη σήμερα Κοραλία:

«Θυμάμαι το Μίλα μου βρώμικα, το Με λένε Βαγγέλη και δεν μπορώ να μην πω το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα. Ήμουν 5 χρόνια εκεί, γέννησα το παιδί μου, ήταν σαν μία οικογένεια αυτή η σειρά για εμένα».

renesi.jpg

Η συζήτηση στη συνέχεια πήγε στις ανθρώπινες σχέσεις και τους χωρισμούς. Και εκεί η Κλέλια Ρένεση έθιξε ένα θέμα που απασχολεί πολύ τις γυναίκες:

«Οι άντρες φοβούνται τα θηλυκά. Τι φοβούνται; Δεν παίρνει μία γυναίκα όταν φεύγει από τη ζωή τους, την περηφάνια τους, πρέπει να δουν πόσο δυνατοί είναι. Δεν μπορώ να ερωτευτώ έναν ανώριμο άνθρωπο, να νταντεύω ένα 5χρονο. Θέλω να θαυμάζω τον άλλον. Έχω αγαπήσει πολύ είμαι σίγουρη, αλλά είμαι αέρινη. Eίμαι σύντροφος που προσπαθώ να είμαι παρούσα αλλά το μυαλό μου είναι και αλλού με απασχολούν άλλα θέματα, για παράδειγμα αν ο κόσμος έχει να φάει».

Ο Γρηγόρης αναρωτήθηκε κάποια στιγμή τη γνώμη έχει ο κόσμος για εκείνη ως προσωπικότητα, εκτός από την ιδιότητα της ηθοποιού και το ταλέντο της, γιατί η Ρένεση δεν μένει αμέτοχη σε κοινωνικά θέματα και υψώνει τη φωνή της δυνατά όταν χρειάζεται μιλώντας με παρρησία.

Η ίδια έδωσε τη σωστή απάντηση:

«Ο κόσμος με αισθάνεται ένα απλό λαϊκό πλάσμα, είμαι προσιτή, κατανοώ και συμπάσχω με τα προβλήματά τους. Μπορεί να λένε "είναι δικιά μας αυτή"».

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved