Η Νταντά της γειτονιάς είναι μία τρυφερή κωμωδία για τις δεύτερες ευκαιρίες: Πότε κάνει πρεμιέρα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Νταντά της γειτονιάς είναι μία τρυφερή κωμωδία για τις δεύτερες ευκαιρίες: Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον πιο ιδιαίτερο ρόλο της καριέρας του στη Νταντά της Γειτονιάς. 

Μετά τα μυστήρια του Grand Hotel, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γίνεται ο Γιάννης, ένα συνταξιούχος δάσκαλος που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά από ένα λάθος.

Και γίνεται μία χρήσιμη νταντά της γειτονιάς, για δύο κοριτσάκια, ενώνοντας με έναν τρόπο την πρώτη με τη λεγόμενη τρίτη ηλικία.

Η σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ φαίνεται πως είναι μία οικογενειακή κωμωδία, δεν έχει μόνο χιούμορ αλλά και ουσιαστικά κοινωνικά νοήματα, για τη μοναξιά και τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Ο Γιάγκος Σκιαδαρέσης έχει τελικά το DNA ηθοποιού: Το βίντεο στα ΣΕΑ Αταλάντης με τους γονείς του

Μία άλλη ζωή για τον δάσκαλο από ένα λάθος

Ο κύριος Γιάννης δεν είναι απλά ένας δάσκαλος που έχει πάρει τη σύνταξή του και πλέον δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τον χρόνο του. Αλλά και ένας άνθρωπος βαθιά μοναχικός και οριακά σε κατάθλιψη, όταν χάνει την αγαπημένη του σύζυγο. Ο θάνατός της του στερεί κάθε χαρά.

Δεν ξέρει ακόμη πως δύο μικρά κοριτσάκια θα του ξαναδώσουν ζωή.

https://www.instagram.com/p/DeROiUACJpn/

Η καθημερινότητά του αλλάζει απρόσμενα εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού λάθους, καθώς βρίσκεται να αναλαμβάνει τη φροντίδα δύο μικρών παιδιών, χωρίς να έχει κάνει ποτέ σχετική αίτηση.

Απέναντί του βρίσκεται η Χριστίνα, την οποία ενσαρκώνει η Ρένα Λύκου. Μια νεαρή μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της και προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εργασία και στις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Οι δυο τους έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις για τη ζωή και η αναγκαστική συνύπαρξή τους οδηγεί σε κωμικές συγκρούσεις, αλλά και σε μια σχέση που σταδιακά αποκτά βαθύτερο συναισθηματικό περιεχόμενο.

https://www.instagram.com/p/DeWK8ygjr-9/

Στη σειρά συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πιατάς και η Ελένη Κρίτα, ως Κώστας και Γεωργία, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον μοναχικό Γιάννη να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά την απώλεια της γυναίκας του.

Θα δούμε πως η σειρά διαχειρίζεται στα πρώτα επεισόδια τη μοναξιά της τρίτης ηλικίας, την απομόνωσή τους και την ανάγκη κάποιων να βοηθήσουν για να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. Να μην εγκαταλείψουν, επειδή απλά μεγάλωσαν.

https://www.instagram.com/p/Dcft1JXuQSD/

Σε σενάριο της Λαμπρινής Σκρέκα και της Ζωής Κοϊβάρη και σκηνοθεσία του Διονύση Φερεντίνου, η «Νταντά της γειτονιάς» συνδυάζει το κωμικό στοιχείο με τη συγκίνηση, φωτίζοντας τη μοναξιά των μεγαλύτερων ανθρώπων, τις δυσκολίες της μονογονεϊκότητας και τη δύναμη των σχέσεων που δημιουργούνται πέρα από τους δεσμούς αίματος.

Γιατί, τελικά, οικογένεια μπορεί να γίνουν και οι άνθρωποι που συναντάμε τυχαία και καταλήγουν να έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μας.

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved