Η Ρία, ο Γιώργος και η σεξουαλικότητα της κάθε Ιταλίδας

Η Ρία, ο Γιώργος και η σεξουαλικότητα της κάθε Ιταλίδας

Σε μέγιστο ποτιστικό και καλλιτεχνικό θέμα έχει αναδειχθεί η συμμετοχή της καλλονής κ. Ρίας Αντωνίου, στο ιταλικό «Dancing with the stars", όπου ο πνευματικός τόπος της δικής μας χώρας, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις φούρλες και τα σηκώματα και τα μεσοτσακίσματα της. Εθνικό θέμα, το τσα τσα τσα της Ρίας, άλλωστε το είπε και ο κ. Λιάγκας στην εκπομπή του, στο Mega πάντα, για την «κοπέλα που εδώ δεν κατάφερε να κάνει τίποτα» πως είναι «είναι ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο Ελλάδας στο εξωτερικό».

Τη Δευτέρα που μας πέρασε όμως, ο Γιώργος Λιάγκας εξεμάνει διότι θίξανε την «Ελλάδα μας» δια μέσω του μάμπο της Ριας Αντωνίου! «Κοίτα αυτή πως είναι! Είναι λίγο λεσβία» είπε για μια κριτή ο κ. Λιάγκας και συνέχισε μετά «θα πει για την κούκλα Ρία Αντωνία αυτή η λεσβιάρα»! Η κυρία Σκορδά προσπάθησε να τον εγκαλέσει στην τάξη, αλλά το πάνελ πια είχε σηκώσει στα χέρια ψηλά τον αυθορμητισμό του Γιώργου Λιάγκα, που κατά τη γνώμη του η ομοφυλοφιλία επιβουλεύεται την ομορφιά και οφείλει να μην έχει γνώμη στο χορό και στις τέχνες και δεν ξέρω ίσως τοποθετηθεί μια μέρα και για την πολιτική. Ίσως να μην πρέπει να ψηφίζουν οι ομοφυλόφιλοι και μόνο όσες έχουν τον σωματότροπο της Ρίας Αντωνίου να ασκούν δημοκρατικό καθήκον και από άντρες όσοι μοιάζουν σε αυτόν μάλλον!

Ξανά θα σας θέσω εγώ τον προβληματισμό: αν μια τέτοια προσβλητική φράση, ακόμη και ως αστεϊσμός, ακούγονταν σε μεσημεριανό θα ξεσηκώνονταν όλοι ενάντια στην χαμηλή ποιότητα των προγραμμάτων αυτών και θα εξαπέλυαν μύδρους; Εδώ η μεγάλη ομπρέλα του σοβαρού Mega και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης καθαγιάζουν σχεδόν!

Τι ψάχνεις να βρεις, θα πείτε! Εδώ δεν λειτουργεί τίποτα, καταρρέει ο τόπος γύρω μας, αγωνιζόμαστε για να βγάλουμε την μέρα και εσύ ασχολείσαι με τον κ. Λιάγκα και τι λέει και τι δε λέει! Σωστά! Τηλεόραση και άποψη πρέπει να έχουν όσοι οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, τζιπ και σπορ διθέσια, καλοπληρώνονται, φορούν ακριβά ρούχα, χτίζουν βίλες και ζουν σε βίλες με σινιέ νεροχύτες.

Λεσβίες, ομοφυλόφιλοι άνδρες, έγχρωμοι, οικονομικοί μετανάστες, προσφυγές, γέροι και γυναίκες που δεν μοιάζουν πάντα στην Αντωνίου, ας γίνουν ανέκδοτα, αντικείμενα χλεύης, το αστειάκι για να γεμίσει ο τηλεοπτικός χρόνος, που παρακολουθεί κοινό, προφανώς Άριας μόνο κατατομής και προέλευσης, παιδιά και με τίποτα λεσβίες!

Γιατί αν δεν τους απαγόρευσαν την τηλεθέαση αυτών ακόμα, σπουδαίων πνευματικά εκπομπών που ασχολούνται με το πόση χάρη δείχνει το εσώρουχο της η Ρία Αντωνίου, θα πρέπει να το κάνουν νομοθετικά, τώρα!