Όταν οι σταρ της τηλεόρασης είναι άνθρωποι

Όταν οι σταρ της τηλεόρασης είναι άνθρωποι

Η Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Πάνος Βλάχος και ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν στον Μαραθώνιο, με τα χρώματα της WIND Running Team.

Η WIND μπόρεσε να προσφέρει έτσι, πάνω από 27.000 ευρώ για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Με περισσότερους από 5000 δρομείς, ενήλικες και παιδιά ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 7ου Διεθνούς Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», την περασμένη Κυριακή και ήταν πραγματικά συγκινητική η διάθεση του κόσμου, είτε των γνωστών απ' την τηλεόραση, είτε των ανθρώπων της προσπάθειας που νιώθουν περίσσευμα αγάπης για να προσφέρουν σε παιδιά, μέσα στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε όλοι.

Το μήνυμα είναι «Ένας Αγώνας Για Όλους – Τρέχουμε Για Καλό Σκοπό» όπου η WIND κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να μπορέσει να ενδυναμωθεί το Ελληνικό Παιδικό Χωριό. Είναι καιρός ακόμα και για τις μεγάλες εταιρείες και για τους ανθρώπους εκείνους που η διασημότητά τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό- όχι μόνο για εσωτερική κατανάλωση σημαντικότητας αλλά για αλληλεγγύη, υπευθυνότητα, προσφορά, σύμπνοια, ανθρωπιά, ενδιαφέρον, μοίρασμα της ευλογίας να΄ χεις πολλά- σαν αντιγύρισμα στην τύχη και στον Θεό. Ένα παιδικό χαμόγελο και μόνο είναι περιουσία, αγγελικό φτερούγισμα και έργο ζωής. Πόσο περισσότερο όταν αυτά τα λεφτά θα εξασφαλίσουν ασφάλεια για πολλά πολλά χαμόγελα. Θέλω να σημειώσω πάντως, την αφοσίωση και τη πραγματική σχέση που έχει η Φαίη Σκορδά με το συγκεκριμένο παιδικό χωριό. ΄

Μπράβο σ' όλους, λοιπόν, και φυσικά στην εταιρεία, που δεν είναι μόνο αύξηση πωλήσεων και διαφημίσεις αλλά και άνθρωποι που νοιάζονται και δεν αδρανούν.


www.wind.com.gr