Αυτό είναι Eurovision...

Αυτό είναι Eurovision...

Επειδή βαρεθήκαμε πολύ με το χτεσινό τελικό, αλλά και με το τραγούδι που στέλνουμε στη Eurovision, προτείνουμε ένα εναλλακτικό είδος συμμετοχής που θα άφηνε ιστορία στο διαγωνισμό.

H Eurovision τρασάρει πολύ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσποιούμαστε ότι έχει ίχνος ποιότητας, κάτι που θα έπρεπε και όλοι οι φιλόδοξοι συμμετέχοντες να καταλάβουν, γιατί αυτό είναι το νόημα του διαγωνισμού. Θα μπορούσαν λοιπόν να σταματήσουν να στέλνουν συμμετοχές που προκαλούν βαρεμάρα και να δοκιμάσουν μία τολμηρή εμφάνιση αλά Lady GaGa, μη τυχόν και δούνε άσπρη μέρα.

Ιδανικό πρότυπο, είναι το boy band Kazaky από την Ουκρανία. Τα αγορίτσια από το Κίεβο, που φοράνε το ψηλοτάκουνο καλύτερα από τη Roisin Murphy, θα μπορούσαν να είναι μπαλέτο σε κάθε μπουζουξού της Ιεράς Οδού, αλλά αντί για το δευταραγωνιστικό ρόλο επέλεξαν να είναι οι ντιβές της καριέρας και όχι οι κομπάρσες (sic). Έτσι, έβαλαν τα κολάν τους και πρόεταξαν τα γυμνά και ξυρισμένα στήθη τους στο σοκαριστικό video clip τους, LOVE.

Ναι το τραγούδι τους είναι αδιάφορο, αλλά τραβάνε την προσοχή όλων. Μελλοντικοί συμμετέχοντες ας πάρουν ιδέες, γιατί έχουν οι Kazaky έχουν σίγουρα μέλλον.

P.S: Το συγκρότημα δεν θα λάβει μέρος στη Eurovision και αυτό πολύ μας θλίβει.