Μα που πήγε «Το Νησί»;

Μα που πήγε «Το Νησί»;

Οι τηλεοπτικοί θαυμαστές τη σειράς εν αναμονή των νέων επεισοδίων.

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωνει από τη στιγμή της έναρξης του «Το Νησί» στο Mega. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και περιγράφει τη ζωή των λεπρών στη νήσο Σπιναλόγκα απέναντι από την Κρήτη.

Τη διασκευή έχει κάνει η Μιρέλλα Παπαοικονόµου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης Ουσιαστικά η σειρά αφηγείται μια ιστορία για το μεγαλείο του ανθρώπου που καταφέρνει να ονειρευτεί και να επιβιώσει, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Η προετοιμασία μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα κράτησε έξι μήνες και ως την ολοκλήρωσή τους στα τέλη του 2010 θα έχουν συμμετάσχει 120 ηθοποιοί ανάμεσά τους οι Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Λέχου, Γιούλικα Σκαφιδά, Αιµίλιος Χειλάκης, Φιλαρέτη Κοµνηνού αλλα και περίπου 1.000 κομπάρσοι.

Η σειρά είχε διακοπεί προσωρινά στις γιορτές και υπεύθυνοι του Μεγάλου καναλίου δεν έχουν προβάλλει ακόμη κάτι νεότερο προσπαθώντας ενδεχομένως να επιμηκύνουν την επιτυχία της όσο περισσότερο γίνεται. Η προβολή του νέου επεισοδίου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.