Καλοκαίρι χωρίς Mad Men γίνεται;

Καλοκαίρι χωρίς Mad Men γίνεται;

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά είναι, τα τελευταία 4 χρόνια, μια συνήθεια τόσο συνυφασμένη με το καλοκαίρι όσο το καρπούζι. Αλλά φέτος...

Μάλλον θα χρειαστεί οι φαν να ζήσουμε την καλοκαιρινή ραστώνη δίχως την παρέα του Don, της Betty, της εκρηκτικής κοκκινομάλλας Joan και των λοιπών χαρακτήρων της σειράς. Ο πέμπτος κύκλος της βραβευμένης με Emmy σειράς, όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει φέτος να ξεκινήσει και θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του 2011 ή ακόμα και τις αρχές του 2012.

Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο AMC, στο οποίο προβάλλεται η σειρά κανονικά θα ξεκινούσε την παραγωγή αυτή την εποχή αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.

Ο Mathew Weiner, ο δημιουργός της σειράς, φυσικά και θέλει να συνεχιστεί η σειρά του και το τηλεοπτικό δίκτυο έχει δηλώσει πως σίγουρα θα επιστρέψει άρα το πιθανότερο, όπως λένε οι τηλεοπτικές φήμες, το πρόβλημα είναι οικονομικό. Μια τόσο επιτυχημένη σειρά έχει πολλά κέρδη και το ζήτημα είναι το πώς θα τα μοιραστούν οι εμπλεκόμενοι.

Ανεξαρτήτως διαπραγματεύσεων και προβλημάτων οι Mad Men έχουν φανατικό κοινό, πάντως, και ένα από τα fun clubs της σειράς διοργάνωσε online αίτημα με τίτλο «Basket of Kisses» με σκοπό να πείσουν το κανάλι να φέρουν πίσω τη σειρά μέσα στο 2011. Τελικά συμβιβάστηκαν, όπως και εμείς, με το να κάνουν υπομονή ως το τέλος του χρόνου ώσπου να ανανεωθεί το ραντεβού μας με τους Τρελούς Άντρες και τις στιλάτες γυναίκες τους.