Φρόσω Ράλλη: «Υπήρχε πάθος και τρέλα την παλιά εποχή της τηλεόρασης, τώρα "money talks"»

Κατερίνα Μπούσιου

Η κορυφαία τηλεοπτική παραγωγός Φρόσω Ράλλη, μιλά στο Queen.gr με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης. 

Η Φρόσω Ράλλη, σπούδασε φωτογραφία και ενώ αρχικά δούλεψε στην διαφημιστική εταιρεία του πατέρα της, στη συνέχεια ακολούθησε την οικογενειακή κληρονομιά των γονιών της, της Ελβίρας και του Γιώργου Ράλλη, των δημιουργών των μεγαλύτερων επιτυχιών της ελληνικής TV στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, «ψυχή» του studio ATA. Της τηλεοπτικής Finos Films, όπως σωστά το χαρακτήριζαν.

Κατόρθωσε όμως να συνδέσει το δικό της όνομα με την αυτόνομη πορεία της, ως διευθύντρια παραγωγής, με τις μεγαλύτερα hits της TV.

Eίναι η ψυχή των «Απαράδεκτων» (το καμάρι της), του «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς», της σειράς «Σαββατογεννημένες», του «Εμείς και εμείς», της σειράς «Μάνα είναι μόνο μία», του «Μίλα μου βρώμικα», του «4» και δεν έχει τέλος η λίστα με τα projects τα οποία δημιούργησε με πάθος και αγάπη και λάτρεψε το κοινό. Αποτελεί μία μοναδική περίπτωση για τα ελληνικά δεδομένα με αλάνθαστο κριτήριο, ένστικτο, γνώση αλλά και μία σπάνια αισθητική.

Στη συνέντευξή μας στο Queen.gr με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης, η Φρόσω Ράλλη ξεκινά τη διήγησή της από την πρώτη της εμπειρία σε μία τηλεοπτική επιθεώρηση της τότε ΥΕΝΕΔ, με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και φτάνει στη σημερινή εποχή, αφού έχοντας την καλλιτεχνική διεύθυνση, είναι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σειράς «Oι Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1+ που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μας αποκαλύπτει τι την ευχαριστεί και τι την θυμώνει στην σημερινή τηλεόραση, το όραμά της για μελλοντικές παραγωγές που απευθύνονται στα παιδιά και δηλώνει λάτρης των νέων projects στις ελληνικές και διεθνείς πλατφόρμες.