Η Πάρος γίνεται ο απόλυτος γαστρονομικός παράδεισος για το φετινό καλοκαίρι

Η Πάρος γίνεται ο απόλυτος γαστρονομικός παράδεισος για το φετινό καλοκαίρι

Το Beach Bar Restaurant Faragas και το Deck Bar - Restaurant, μας ανοίγουν την όρεξη και μας οδηγούν στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Από τη Νάουσα με αγάπη...

Σε προνομιακό σημείο της Πάρου και με τη θέα του κόλπου της γραφικής Νάουσας να ανοίγεται μπροστά του, δεσπόζει το Deck Bar - Restaurant. Το ιστορικό κτήριο του «Ξενία» ανακαινίστηκε πλήρως, και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και λιτού design, αναδεικνύοντας τα μοναδικά πολιτισμικά στοιχεία της Πάρου και των Κυκλάδων.

Στο Deck Bar - Restaurant ο επισκέπτης βιώνει μια πολυδιάστατη εμπειρία μέσα από την αλληλεπίδραση των αισθήσεων: το εκτυφλωτικό κυκλαδίτικο φως, συνδυάζεται με το αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον και την πέτρα, και όλο αυτό απογειώνεται από την δημιουργική, γαστρονομική προσέγγιση του σεφ Γιάννη Λουκάκου, ο οποίος επιμελείται το μενού.

D85_1486.jpg

Ο καινοτόμος, ευφάνταστος τρόπος που ο σεφ προσεγγίζει την μαγειρική, μεταφράζεται σε γευστικά και φινετσάτα πιάτα με κοσμοπολίτικη αντίληψη, που ενσωματώνουν δημιουργικά την παράδοση της κυκλαδίτικης και μεσογειακής κουζίνας. Έτσι, παράλληλα με την πλούσια λίστα κρασιών εμπλουτισμένη με ελληνικές και διεθνής ετικέτες, η όλη γευστική εμπειρία μετατρέπεται σε συναισθητικό βίωμα.

D85_1511.jpg

Must πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κανείς είναι το λαβράκι carpaccio με αχινό, αρωματικό λαδολέμονο με yuzu, ταραμοσαλάτα και ντομάτες confit, ενώ εντυπωσιάζουν τα χτένια au gratin με κρούστα φουντουκιού, κάρι, κυκλαδίτικη λούζα και αφράτο αυγολέμονο. Στα κυρίως πιάτα must είναι το σπαγγέτι Neri Cacio e Pepe με κρέμα παρμεζάνα & μαύρο πιπέρι, κρόκο confit σε ελαιόλαδο και καλοκαιρινή τρούφα. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και το αρνίσιο παϊδάκι γαλλικής κοπής, καπονάτα με μελιτζάνες, τραγανή πατάτα και πέστο από φυστίκι Αιγίνης.

D85_1882.jpg

Παράλληλα, στο Bar του Deck, μέσα από την λίστα με τα signature και classic cocktails, θα εξελίσσεται καθημερινά μια απολαυστική εμπειρία με πρωταγωνιστή το ποτό. H ανάμιξη των γεύσεων και των αρωμάτων των ευφάνταστων cocktails, θα συνοδεύεται αρμονικά από δημιουργικά πιάτα σε ένα απολαυστικό pairing, ενώ σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα φροντισμένη μουσική, θα δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις στους καλεσμένους.

Ένας μοναδικός προορισμός πάνω στο κύμα

Καθαρά κρυστάλλινα νερά. Φυσική βλάστηση που φτάνει μέχρι την ακτή. Μικροί γραφικοί όρμοι με χρυσή αμμουδιά. Ο Φάραγγας είναι μια πανέμορφη παραλία της Πάρου, στα νότια του νησιού, που αντιπροσωπεύει το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι της χαλάρωσης και της ηρεμίας. Σε αυτή τη μαγευτική παραλία, προστατευμένη από τα μελτέμια του καλοκαιρού, βρίσκεται το Faragas Beach Bar & Restaurant. Ένα φυσικό venue προσεγμένο και οικείο, με διακριτική πολυτέλεια, ιδανικό για μοναδικά πάρτι πάνω στο κύμα. Είτε πρόκειται για γαμήλια δεξίωση, γενέθλια, επέτειο, cocktail party ή επαγγελματικό γεύμα, η εξειδικευμένη ομάδα του Beach Bar Restaurant Faragas σχεδιάζει προσεκτικά τα events, μεταμορφώνοντας κάθε ευχάριστο γεγονός σε μια αξέχαστη εμπειρία.

D85_0551.jpg

Μεσογειακή κουζίνα που δημιουργεί αναμνήσεις

Απολαύστε μοναδικά Μεσογειακά πιάτα με άρωμα Κυκλάδων, μαγειρεμένα με τέχνη και φαντασία κάτω από την επιμέλεια του chef Γιάννη Λουκάκου και της ομάδας του. Ολόφρεσκες σαλάτες με βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, από τα περιβόλια της περιοχής. Φρέσκα ψάρια, θαλασσινοί μεζέδες και αστακοί, από τα καΐκια του νησιού. Πλούσια λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες. Και όλα αυτά, μέσα σε ένα κήπο με φοίνικες, βουκαμβίλιες και αρωματικά φυτά, με θέα την Ίο και τη θάλασσα του Αιγαίου. Το εστιατόριο ble του Faragas Beach Βar Restaurant δημιουργεί γευστικές αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας.

faragas_1.jpg

Απόλαυση από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το Faragas Beach Βar Restaurant μπορεί να υποδεχθεί εσάς και την παρέα σας, στον χώρο του μπαρ, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ακόμα και όλη μέρα! Φρέσκοι detox χυμοί και smoothies. Πιατέλες με ολόφρεσκα φρούτα, prosseco και champagne. Αμέτρητα δροσιστικά signature cocktails. Ο DJ δίνει τον ρυθμό και οι baristas με τους bartenderς φροντίζουν να ανεβάζουν τη διάθεση των καλεσμένων, δίνοντας το έναυσμα για ένα μεγάλο πάρτι!

faragas_2.jpg

Γλυκές και αλμυρές γεύσεις πάνω στην άμμο

Χαλαρώστε στις πολυτελείς ξαπλώστρες, απολαμβάνοντας την ομορφιά του τοπίου. Το φημισμένο brunch του Faragas Beach Βar Restaurant σερβίρεται πάνω στην άμμο, δίνοντας σε κάθε event ακόμα περισσότερη μαγεία. Γλυκά και αλμυρά πιάτα προσεγμένα club sandwich, αυγά και τορτίγιες, mini burger και μπρουσκέτες. Όλα ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή, με τα πιο φρέσκα υλικά, συνοδεύοντας ένα ποτήρι δροσερό κρασί ή μία παγωνένη μπύρα.

faragas_3.jpg

Αυθεντικά καλοκαιρινά vibes, στα καλύτερά τους!