Ποιο είναι το απόλυτο party destination; Η Μύκονος και το αποδεικνύουν αυτές οι δύο νέες αφίξεις!

Ποιο είναι το απόλυτο party destination; Η Μύκονος και το αποδεικνύουν αυτές οι δύο νέες αφίξεις!

Από το beach bar Ftelia Pacha Mykonos μέχρι το Lío, το πιο glamorous cabaret club του κόσμου, η Μύκονος φέτος έχει κάτι από Ίμπιζα…

Νέα open beach εμπειρία: Ftelia Pacha Mykonos

Στις 10 Ιουνίου ξεκίνησε το Ftelia Pacha Mykonos, η νέα open beach εμπειρία που συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό και μουσική παγκόσμιας κλάσης σε ένα μοναδικό σημείο πάνω στην παραλία της Φτελιάς. Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας Pacha που έχει αναλάβει τον πολυαγαπημένο χώρο, του δίνει νέα πνοή φέρνοντας την διασκέδαση, τον ηδονισμό και την ελευθερία της Ίμπιζα στη Μύκονο με ένα καλοκαιρινό line up με παγκοσμίως διάσημους DJs.

7E0A0510.jpg

Καταλαμβάνοντας μια προστατευμένη άκρη στην βόρεια πλευρά της ακτής, το Ftelia Pacha Mykonos απλώνεται προς την αμμουδιά και στα διαφορετικά του επίπεδα προσφέρει εστιατόριο, δύο μπαρ και ένα όμορφο χώρο lounge με άνετους καναπέδες για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία, απολαμβάνοντας τη θέα προς τα κρυστάλλινα νερά ακριβώς από κάτω. Οι ίδιοι αυτοί χώροι μεταμορφώνονται κάθε βράδι από νωρίς έως τα μεσάνυκτα στον απόλυτο χώρο πάρτι. Το πιο σύγχρονο ηχοσύστημα που έχει εγκατασταθεί στο νησί και η μελέτη στον φωτισμό του χώρου δημιουργούν ένα φανταστικό περιβάλλον για χορό.

HIISHII_7E0A9417.jpg

Το νέο αυτό σημείο συνάντησης στο νησί, με την boho chic και παράλληλα λαμπερή αισθητική, είχε εξαρχής σχεδιαστεί ως ένας ανοικτός χώρος πολλαπλών επιπέδων. Καθημερινά ανοικτό για πρωινό, καφέ, σνακ, γεύμα, βραδινό και κοκτέιλς, το Ftelia Pacha Mykonos προσφέρει ένα αυθεντικό μεσογειακό sharing-style μενού που έχει δημιουργήσει ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός. Εμπνευσμένο από premium ελληνικά προϊόντα και περιλαμβάνοντας πιάτα με Ισπανικό άρωμα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν φρέσκα θαλασσινά, ψάρια όπως επίσης premium κοπές και νόστιμα σνακς. Η λίστα των κρασιών και κοκτέιλς έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώνει τα πιάτα που σερβίρονται, από ελαφρά λευκά και αρωματικά ροζέ έως ερυθρά με γεμάτο σώμα, που είναι διαθέσιμα σε ποτήρι ή με τη φιάλη.

7E0A9783.jpg

Η αισθητική στον χώρο είναι εμπνευσμένη από τα θέρετρα των δεκαετιών του ’60 και ’70 στη Νότια Γαλλία και τις ιταλικές ακτές, και συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Μυκόνου με τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Μάρμαρο από την Ελλάδα και την Ισπανία μαζί με άλλα φυσικά στοιχεία όπως το ξύλο, την άμμο και την πέτρα δομούν την ξεχωριστή ταυτότητα του Ftelia Pacha Mykonos.

HIISHII_7E0A9495.jpg

Μεταφέροντας το μοναδικό πνεύμα της Ίμπιζα στη Μύκονο, η λίστα των DJs που πρόκειται να παίξουν στο Ftelia Pacha Mykonos φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνει τους Guy Gerber, Tale of Us, Marco Carola, Solomun και κάθε Κυριακή τον resident DJ Kaz James. Ο ρυθμός διαρκεί από το πρωί έως το βράδι στον υπέροχο αυτό χώρο με τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου να δημιουργούν ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Tο Ftelia Pacha Mykonos ολοκληρώνει την εμπειρία Pacha στο νησί, μετά το boutique hotel Destino Pacha Mykonos και το λαμπερό cabaret club Lio Mykonos, που άνοιξαν για πρώτη φορά το προηγούμενο καλοκαίρι στη Μύκονο.

Lío: Νέα εμπειρία διασκέδασης στο πιο glamorous cabaret club του κόσμου

Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας Pacha Group φέρνει την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία στη Μύκονο, διανύοντας τη δεύτερη σαιζόν του στο νησί

SARA1587.jpg

Με ένα νέο show που έχει τίτλο ‘Simply the Bestξεκίνησε στις 26 Μαΐου το Lío Mykonos, φέρνοντας μια νέα εμπειρία διασκέδασης. Η μαγεία και το glamour των προηγούμενων shows που διασκέδασαν τους καλεσμένους την τελευταία δεκαετία στον χώρο-ναυαρχίδα του brand, το Lío Ibiza, έχει μεταφερθεί φέτος στη σκηνή του Lío Mykonos.

Ανοικτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα βράδια στο Lío Mykonos περιλαμβάνουν εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης. Με τις κατευθύνσεις του μοναδικού Joan Gracia, του Creative Director της Pacha, η ομάδα των καλλιτεχνών παρουσιάζει ορισμένα από τα καλύτερα νούμερα της ιστορίας του Lío Ibiza, εμπλουτισμένα με αρκετά εντελώς νέα, που θα εντυπωσιάσουν όλους όσους έχουν την τύχη να βρεθούν φέτος στο Lío Mykonos. Λαμπερά κοστούμια, υπέροχες φωνές και νούμερα που αρκετές φορές κόβουν την ανάσα συνθέτουν το ξεχωριστό αυτό show. Παράλληλα, οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τις γαστρονομικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου μέσα από ένα a la carte μενού που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

MPP_2546.jpg

Κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα, σε ένα από τα πιο φημισμένα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου, ο μαγικός αυτός κήπος με τα ελαιόδεντρα, συνδυάζει την κομψότητα και την γοητεία με το joie de vivre και τον ηδονισμό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο Lío οι καλλιτέχνες είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους καλεσμένους, παρακινώντας τους να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

MPP_2584.jpg

Μετά το δείπνο και το τέλος του show, o νέος χώρος του club στο Lío Mykonos θα φιλοξενήσει όσους επιθυμούν να συνεχίσουν το πάρτι. Με resident house και RnB DJs και παράλληλα δύο special events κάθε εβδομάδα, η εμπειρία του club στο Lío θα είναι ο απόλυτος προορισμός για afterparty, έπειτα από μια ημέρα στην πισίνα του Destino Pacha Mykonos ή στα parties στην παραλία της Φτελιάς.

Το Lío Ibiza, που γιόρτασε τα 10 χρόνια του πέρσι το καλοκαίρι, αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής της Ίμπιζα. Μετά τη Μύκονο, το Lío θα ανοίξει το φθινόπωρο στο Λονδίνο, στο χώρο του εμβληματικού nightclub Café de Paris, ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασης του Ομίλου.