Tο Queen.gr sailπαρε και εμείς περάσαμε μαζί του μια μέρα που θα θυμόμαστε για καιρό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tο Queen.gr sailπαρε και εμείς περάσαμε μαζί του μια μέρα που θα θυμόμαστε για καιρό
Lefteris_Partsalis

#daytoremember: Ένα hashtag που βάλαμε (και νιώσαμε) πολύ την τελευταία Δευτέρα του Ιουλίου, ενώ κάναμε κρουαζιέρα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού!

Έχει βγάλει ο Φοίβος Δεληβοριάς ένα νέο τραγούδι, μέρος του album του «ANIME», που λέγεται «Ένα Σάββατο που μοιάζει Κυριακή» και περιγράφει μια ανοιξιάτικη ιστορία αγάπης με ηλιοβασιλέματα, περιπάτους στην πόλη και φυσικά κανένα happy end. Θα μπορούσαμε να το ακούμε σε λούπα στο soundtrack της κρουαζιέρας μας. Αν η κρουαζιέρα μας είχε soundtrack, αν βγάζαμε τον ατελέσφορο έρωτα και αν αλλάζαμε και λίγο τον τίτλο… «Μια Δευτέρα που μοιάζει Κυριακή». Έτσι θα έλεγαν το δικό μας τραγούδι και θα ήταν όσο μελωδικό αξίζει σε μια μέρα που «κύλησε σαν νερό» και «θα θυμόμαστε για καιρό».

LPR56120.jpg

H goodie bag του Queen.gr

Lefteris_Partsalis

Όταν σκεφτήκαμε το hashtag #daytoremember δεν είχαμε στο μυαλό το πώς ακριβώς θα πάει το πρώτο event της νέας εποχής του Queen.gr. Γνωρίζαμε ότι από εδώ και μετά θέλουμε να επενδύσουμε στις phygital εμπειρίες, δηλαδή ότι θέλουμε να διοχετεύσουμε το περιεχόμενό μας και σε ψηφιακό αλλά και σε φυσικό περιβάλλον, πράγμα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των αναγνωστριών μας. Ξέραμε πως θέλουμε να ζούμε τις ιστορίες μας, να χαιρόμαστε «τις νίκες» μας και να προβληματιζόμαστε με τις «ήττες μας».


Είχαμε ως στόχο να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να γνωρίσουμε στον κόσμο την παρέα του Queen.gr. Γι’αυτό προσκαλέσαμε στην κρουαζιέρα μας 40 αναγνώστριες μας, για να μας γνωρίσουν και για να τις γνωρίσουμε. Για να διασκεδάσουμε βουτώντας στα καταπράσινα νερά στο Αγκίστρι και τρώγοντας παγωτό φιστικί στο γραφικό λιμάνι της Αίγινας.

Oι νικήτριες του διαγωνισμού της Huawei

Oι νικήτριες του διαγωνισμού της Huawei

Lefteris_Partsalis

Σκεπτόμενες απολογιστικά, ακριβώς μία εβδομάδα από «εκείνη τη μέρα που θα θυμόμαστε για καιρό» και βλέποντας τις φωτογραφίες με το ίδιο χαμόγελο στα χείλη που βλέπουμε στο σπίτι της γιαγιάς μας τα albums που είμαστε μωρά, καταλήγουμε πως νιώθουμε πως πετύχαμε τον στόχο μας: σας γνωρίσαμε και μας γνωρίσατε, ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις, διασκεδάσαμε χορεύοντας στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου, κάναμε Instagram stories στα όρια του spam content για τους followers μας και φτιάξαμε μαζί μια κοινή εμπειρία, την πρώτη από πολλές κοινές εμπειρίες που θέλουμε να μοιραστούμε.

https://www.instagram.com/p/Cgb8-f3Ie11

Η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτιδες/influencers του Ομίλου καλωσορίσαμε μαζί τις τυχερές αναγνώστριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr και κέρδισαν τη συμμετοχή τους στην κρουαζιέρα μας προσφέροντας τους από μια Queen.gr goodie bag γεμάτη με must-have καλοκαιρινά δώρα από τα αγαπημένα brands Frezyderm, Klinex, Nef-Nef, Ma Cherie και Εκδόσεις Διόπτρα. Όλες φορέσαμε το Panama hat μας και ξεκινήσαμε στις δέκα το πρωί από την Mαρίνα Ζέας.

Συζητήσαμε, ακούσαμε τα pop hits που όλες έχουμε στην playlist μας στο Spotify, βγάλαμε φωτογραφίες που θα κάνουμε share για καιρό, απολαύσαμε τον ήλιο πάνω στα decks του σκάφους, γευτήκαμε μοναδικά refreshments στα lounges και επισκεφτήκαμε τα stands των brands Tuborg για να δοκιμάσουμε τα δροσερά Tuborg Mix, το sunscreen bar της Frezyderm για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας αντηλιακά και να τεστάρουμε το top προϊόν του καλοκαιριού, Frezyderm Sun Screen On The Move, και τη Huawei, όπου και μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους για τις νέες τους κυκλοφορίες αλλά και τα must προϊόντα της σεζόν, το WATCHFIT 2 και τα FREEBUDS PRO 2.

Η μέρα έκλεισε μ’ ένα πάρτι γεμάτο χορό, summer mood hits και κουβέντες που ταιριάζουν σε μια #daytoremember. Κουβέντες χαρούμενες, γεμάτες προσδοκία για τις φετινές διακοπές, με φόντο το περιεχόμενο ενός site που αγαπάμε πολύ και σκοπεύουμε να sailπάρουμε για πολύ-πολύ καιρό μαζί του…

Eυχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους: Frezyderm, Huawei, Tuborg, Klinex, Nef-Nef, Ma Cherie και Εκδόσεις Διόπτρα