KIVOTOS MYKONOS: Μία όαση πολυτέλειας και αυθεντικής κυκλαδίτικης φιλοξενίας βρίσκεται στον Ορνό

KIVOTOS MYKONOS: Μία όαση πολυτέλειας και αυθεντικής κυκλαδίτικης φιλοξενίας βρίσκεται στον Ορνό

Στο μήνυμα καλωσορίσματος που υπάρχει σε κάθε δωμάτιο γράφει πως «ελπίζουμε ο χρόνος που θα ζήσετε στο ξενοδοχείο αλλά και στο νησί μας να σπείρει τους σπόρους της αγάπης σας για εμάς». Πώς θα μπορούσε να μη συμβεί αυτό μετά από αυτό το επίπεδο hospitality;

Η Μύκονος είναι ένα από τα νησιά που θα βάλει κάποιος στην bucket list του. Γεγονός. Είναι party island ενώ ταυτόχρονα είναι και απίστευτα γραφικό. Γεγονός. Το λούζει ένα μοναδικό φως αλλά το βράδυ είναι εξίσου μαγικό. Γεγονός. Ορίζει όλες τις νέες τάσεις στο luxury hospitality την ίδια στιγμή που φημίζεται για την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του. Γεγονός. Και συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω ανακαλύψαμε πως υπάρχει στον Ορνό ένα κατάλυμα που τα εξυπηρετεί και τα εκφράζει όλα, το KIVOTOS MYKONOS. Ένα luxury resort που θυμίζει μικρογραφία της χώρας της Μυκόνου, με τις 40 σουίτες του να είναι σπαρμένες ανάμεσα σε σοκάκια, κρυφές γωνιές, πλατείες και οάσεις νερού, ενώ τα εξωτερικά δάπεδα να είναι κατασκευασμένα από πολύτιμο Πεντελικό μάρμαρο, το οποίο προσδίδει μια αύρα διαχρονικής κομψότητας και το εσωτερικό των δωματίων να αποπνέει quiet luxury, να έχει γήινους τόνους και άπλετο φως.

https://www.instagram.com/p/C7oLxXaNG6P/

Βρεθήκαμε εκεί για ένα διήμερο και νιώσαμε μία οικειότητα, μία ζεστασιά και μία υψηλή αίσθηση φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που αντικρύσαμε τον μαγευτικό κόλπο του Ορνού μέχρι αργά το βράδυ της τελευταίας μας ημέρα όταν τα πυροτεχνήματα έπεφταν στον ουρανό γιορτάζοντας με τον πιο «ιδιωτικό» και πρωτότυπο τρόπο την πρόταση γάμου που έγινε στο private dining spot του ξενοδοχείου, πάνω στο κύμα, στο Nero-Nero.

https://www.instagram.com/p/C7ys779ova8/

Δύο ημέρες στο «Kivotos SANTORINI», στο πιο αντισυμβατικό 5άστερο resort των Κυκλάδων

Από κομψές σουίτες μέχρι ανακτορικές βίλες δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες, κάθε χώρος στο KIVOTOS MYKONOS αναδύει έναν αέρα αυθεντικότητας και μεσογειακής πολυτέλειας, σε συμφωνία με τη γαλήνη που προσφέρει το τοπίο ενώ αγκαλιάζει τους επισκέπτες με ένα διαρκές αίσθημα που υποδηλώνει ότι «είσαι μοναδικός και ότι είσαι μόνος σου πάνω στη γη» και ξεκινά από το δωμάτιο και φτάνει έως την παραλία του ξενοδοχείου. Η θέα είναι ανεμπόδιστη από κάθε γωνιά του ενώ το spa του προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες μασάζ και make up sessions για τις πιο ξεχωριστές μας στιγμές πάνω στο νησί των Ανέμων.

https://www.instagram.com/p/C76f9pPoujf/

Στο εστιατόριο του resort, το Namah, απολαύσαμε μία ατμοσφαιρική εμπειρία δείπνου με γεύσεις που βασίζονται σε πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς της Μυκόνου, εμπνευσμένες από αρχαίες Ελληνικές συνταγές, κυκλαδίτικες παραδόσεις και διεθνείς τάσεις. Ελληνική σαλάτα με φαγόπυρο, αρνάκι με αμπελόφυλλα, φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με αρώματα citrus σάλτσα bone marrow, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που μας χάρισαν κορυφαίες γευστικές στιγμές κάτω από το φως του φεγγαριού. Παθιασμένος με την εξαιρετική γαστρονομία και την κορυφαία ποιότητα, ο Executive Chef, Chris Pedes, εστιάζει στη λεπτομέρεια και πολύ ευγενικά μας εξήγησε όλη τη δημιουργική διαδικασία πίσω από κάθε πιάτο.

Main-pool-with-sunbeds-in-water.jpg

Το κάθε λεπτό της διαμονής μας στο KIVOTOS MYKONOS ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων ευφορίας, ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και αληθινής άνεσης με μουσικό background τους ήχους του Αιγαίου, την ηρεμία της ώρα του δειλινού και της χαράς που πηγάζει από τη στιγμή που ένα μέρος διακοπών το θεωρείς δικό σου. Γεγονός.

Ιnfo: www.kivotoshotels.com