Το BYBLOS Mykonos ανοίγει τις πόρτες του και παρουσιάζει νέες γαστρονομικές εμπειρίες

Το BYBLOS Mykonos ανοίγει τις πόρτες του και παρουσιάζει νέες γαστρονομικές εμπειρίες

Έφτασε η στιγμή να αφεθείτε στις γεύσεις, τα αρώματα και τις αισθήσεις του BYBLOS Mykonos, και να παρασυρθείτε από την κοσμοπολίτικη αύρα του που θα μαγέψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Το BYBLOS Mykonos, η νέα πολυαναμενόμενη γαστρονομική άφιξη στο νησί των ανέμων, ανοίγει τις πόρτες του μαγικού καταπράσινου κήπου του την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, με σκοπό να παρασύρει τους επισκέπτες του σε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων.

Μέσα από μοναδικές στιγμές fusion γαστρονομίας και εντυπωσιακά γευστικά ποτά και cocktails, το BYBLOS Mykonos μεταφέρει στους επισκέπτες τη μυστικιστική αύρα και πολυτελή φινέτσα που αναζητά κάποιος για ένα αληθινό Μυκονιάτικο καλοκαίρι.

Με επιρροές από το μακρινό Περού και τις ιαπωνικές τεχνικές, ο ταλαντούχος executive chef του BYBLOS Mykonos, Θάνος Στασινός, έχει επιμεληθεί δημιουργικές gourmet προτάσεις, από εξαιρετικό ceviche μέχρι λαχταριστά tiraditos και nigiri, οι οποίες θα ανοίξουν νέους γαστρονομικούς ορίζοντες στους επισκέπτες και θα αφήσουν το στίγμα τους στον γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου.

Παράλληλα, ο παγκοσμίου φήμης sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος έχει δημιουργήσει μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα ποτών, με πλούσια συλλογή από εκλεκτά κρασιά, πρωτότυπα cocktails και σπάνιο sake, η οποία ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά, την ίδια στιγμή, συμπληρώνει απόλυτα τα φίνα πιάτα του εστιατορίου.

Σύμφωνα με τους πολυτάλαντους δημιουργούς, χαρακτηριστικό παράδειγμα του perfect pairing φαγητού με signature cocktail αποτελεί το eel nigiri με ελληνικό καπνιστό χέλι, κρεμμύδι στιφάδο και κρέμα από ιαπωνικό τσάι matcha με το cocktail “Naab”, που αποτελείται από Περουβιανό Pisco, berries, ιαπωνικό λεμόνι και matcha tea. Μια γουλιά από το Naab αρκεί, ώστε ο επισκέπτης να δροσίσει τον ουρανίσκο του και να προετοιμαστεί, για να νιώσει όλες τις εντάσεις από το nigiri με χέλι. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το BYBLOS Mykonos είναι γεγονός και σας περιμένει να το εξερευνήσετε.

Ώρες Λειτουργίας του Εστιατορίου

Δευτέρα – Κυριακή: 19:00 – 03:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Δήλου 1

Κρατήσεις: +30 6959789644

Τηλέφωνο: +30 2289078528

PR inquiries: pr@f-design.gr

Ακολουθήστε μας

Instagram: @ByblosMykonos

Facebook: @ByblosMykonos

Ιστοσελίδα: www.byblosmykonos.com

#ByblosMykonos #ByblosFusionBites