4 επιτραπέζια για να παίξεις με τις κολλητές σου

4 επιτραπέζια για να παίξεις με τις κολλητές σου

Τι θα έλεγες αυτό το Σαββατοκύριακο, να κάνεις κάτι διαφορετικό; Ξέχνα το στρίμωγμα στα μπαράκια και τις ώρες που χρειάζεσαι για να ντυθείς και να βαφτείς για να βγεις έξω το Σαββατόβραδο και κανόνισε να φωνάξεις τις κολλητές σου σπίτι για ένα sleepover!

Ο χρόνος με τις κολλητές είναι πολύ σημαντικός! Εκτός από τις αγαπημένες σας σειρές και το καλό φαγητό – ξέχνα την δίαιτα για μια μέρα- απαραίτητο συστατικό για να περάσετε τέλεια είναι μερικά επιτραπέζια παιχνίδια. Παρακάτω σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για ατελείωτες ώρες γέλιου και διασκέδασης με τις κολλητές σου.

Hasbro Επιτραπέζιο Trivial Pursuit Classic

Μία βροχερή χειμωνιάτικη νύχτα του 1979, δύο φίλοι που παίζουν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, διαφωνούν όσον αφορά το ποιος από τους δύο είναι καλύτερος. Αυτή η φιλική διαμάχη αποτέλεσε το έναυσμα για τη δημιουργία ενός καινοτόμου παιχνιδιού για μικρούς και µμεγάλους. Το όνομα του ήταν Trivial Pursuit και σύμφωνα µε το έγκυρο περιοδικό Time «αποτέλεσε το μεγαλύτερο φαινόμενο στην ιστορία των παιχνιδιών». Μέχρι το 2004, το παιχνίδι µε τις 4.800 ερωτήσεις είχε πουλήσει 88 εκατ. κομμάτια σε 33 χώρες, ενώ μεταφράστηκε σε 19 γλώσσες. Το νέο Trivial Pursuit διαθέτει 2400 ερωτήσεις σε 6 κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση, Αθλητισμός και Αναψυχή. Γίνε η πρώτη που θα μαζέψει ένα τριγωνάκι για κάθε μία από τις 6 κατηγορίες και θα απαντήσει στη τελευταία ερώτηση. Τι πιστεύεις λοιπόν; Είναι ικανές οι γνώσεις σου να σου δώσουν τη νίκη;

Hasbro Επιτραπέζιο Monopoly Classic

Το κλασικό παιχνίδι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές! Εδώ η δίψα σου για το χρήμα ή το να κλείσεις την κολλητή σου για δύο γύρους στη φυλακή δεν είναι επ’ ουδενί κάτι το μεμπτό. Βάλε σε εφαρμογή το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο, κάνε τις σωστές αγοραπωλησίες και οδήγησε τους αντιπάλους σου στην χρεοκοπία. Η νέα Monopoly διαθέτει νέα πιόνια για σούπερ παιχνίδι. Διάλεξε όποιο θες και ξεκίνα! Μόνο ένας νικητής υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Θα είσαι εσύ;

AS Επιτραπέζιο Με Το Στόμα Ανοιχτό Ακατάλληλο

Να κι ένα όχι τόσο κλασικό παιχνίδι, που είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων. Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, τράβηξε μια κάρτα και προσπάθησε να πεις τη φράση, που είναι γραμμένη στην κάρτα. Θα καταλάβει η ομάδα σου τι προσπαθείς να περιγράψεις; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι αναρωτιούνται τι λες. Όσες περισσότερες φράσεις μαντέψουν, τόσο πιο κοντά είστε στη νίκη! Η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει!

Κάισσα Επιτραπέζιο Μεταφυσικοί Ντετέκτιβ

Αν πάλι θέλεις να ακονίσεις το αστυνομικό σου δαιμόνιο, αυτό το παιχνίδι της Κάισσα είναι ό,τι πρέπει. Ανοίγεις τα μάτια σου και παθαίνεις το μεγαλύτερο σοκ της ζωής σου – η οποία μόλις τελείωσε- είσαι πια ένα φάντασμα, που αιωρείται στον αέρα! Τρομοκρατημένη, κοιτάς κάτω και βλέπεις μια παράξενη ομάδα να έχει μαζευτεί γύρω από τα απομεινάρια σου, εξετάζοντάς τα με θαυμασμό. Είναι… ντετέκτιβ! Οι «Μεταφυσικοί ντετέκτιβ», που ανέλαβαν την υπόθεση του φόνου σου και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο. Κάπως, όμως, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους, ώστε να τους δώσεις στοιχεία για το ποιος είναι υπεύθυνος, ώστε ο δράστης να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και εσύ να αναπαυθείς εν ειρήνη!