Μάθετε το μυστικό για τέλεια φρύδια

Μάθετε το μυστικό για τέλεια φρύδια

και κερδίστε 1 total maquillage makeover από την επίσημη make up artist της Maybelline New York

Από τα email που λαμβάνουμε καθημερινά, ξέρουμε πως πολλές από εσάς έχετε απορίες για το πώς μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια σας, πώς θα τα αναδείξετε σωστά αλλά και ποιό είναι τελικά το μακιγιάζ που πραγματικά σας κολακεύει.

Σας έχουμε, λοιπόν, την τέλεια ευκαιρία να μάθετε τα πάντα από πρώτο χέρι: μαζί με την Maybelline New York ετοιμάσαμε έναν σούπερ διαγωνισμό όπου τρεις (3) νικήτριες θα κερδίσουν από 1 Total maquillage makeover και ένα beauty lesson από την Μάγδα Αναστασοπούλου, την επίσημη makeupartist της Maybelline New York! Μπείτε, δηλώστε συμμετοχή και με λίγη τύχη η Μάγδα θα σας προσφέρει ένα επαγγελματικό μακιγιάζ και θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τεχνικές και νέες τάσεις, αλλά και πώς να εφαρμόζετε σωστά τα αγαπημένα σας προϊόντα!


Θέλετε κι άλλα; Έχουμε! Φεύγοντας θα πάρετε και μια goodie bag με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Μάγδα για το μακιγιάζ σας, και θα σας αποκαλύψουμε ένα από αυτά, που είναι ήδη στο δικό μας νεσεσέρ: είναι η Brow Drama, η πρώτη μάσκαρα φρυδιών από τη Maybelline New York, η οποία θα σας χαρίσει τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια που είχατε ποτέ! Η Brow Drama διαθέτει ένα ειδικά μελετημένο στρογγυλό βουρτσάκι σχηματισμού που σε συνδυασμό με την gel σύνθεσή της χτενίζει, γεμίζει και φιξάρει τα φρύδια για τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!


Πότε θα λάβετε την απόλυτη Maybelline περιποίηση? Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 11:00!

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!!