Μάντεψε! Το Queen.gr γίνεται 6 και τα δώρα θα τα πάρεις εσύ!

Δέσποινα Καμπούρη
Μάντεψε! Το Queen.gr γίνεται 6 και τα δώρα θα τα πάρεις εσύ!

“Τα κορίτσια του Queen.gr και εγώ σε καλούμε να γιορτάσεις μαζί μας, μια ολόκληρη μέρα κάνοντας spa και θεραπείες σώματος, δοκιμάζοντας όλες τις νέες τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι, από τους καλύτερους make up artists, hairstylists και beauty experts. Η Fashion Editor του Queen θα διαλέξει για εσένα το καλύτερο outfit και τα ομορφότερα παπούτσια ανάλογα με το στυλ σου, το οποίο θα κάνεις δικό σου. Φυσικά θα σβήσουμε και κεράκια δίπλα στη θάλασσα.

Υπόσχεση: Θα σε έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας! #6yearsqueen #TrustUs #Queenettes ”

Δέσποινα Καμπούρη

Details!

Στις 3 Απριλίου 6 τυχερές νικήτριες θα απολαύσουν μαζί με τις συντάκτριες του Queen και τη Διευθύντριά του Δέσποινα Καμπούρη, μία υπέροχη μέρα ομορφιάς και pampering που θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί και θα κρατήσει μέχρι το βράδυ!

Σε μία υπερπολυτελή σουίτα στο DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO οι #Queenettes θα κάνουν spa, και κορυφαίοι makeup artists της MAC COSMETICS και κομμωτές του κομμωτηρίου GB STYLE θα επιμεληθούν το μακιγιάζ και τα χτενίσματά τους. Pampering χωρίς μανικιούρ γίνεται; Δεν γίνεται! Γι’ αυτό οι έμπειρες μανικιουρίστ του ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ θα τις αφήσουν να ανακαλύψουν τις νέες ανοιξιάτικες τάσεις στο mani.

Οι #Queenettes θα φορέσουν υπέροχα σύνολα DERPOULI συνδυασμένα με τα πιο μοδάτα ανοιξιάτικα σχέδια παπουτσιών GLAMAZONS που θα έχουν επιλέξει οι ίδιες μαζί με την Fashion Editor του Queen, Διονυσία Καλαποθαράκου.

Η super ανανεωμένη ομάδα θα επιβιβαστεί σε τρία MINI COOPER που μας παραχωρεί η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και θα δειπνήσει στο εστιατόριο SWELL στη Βουλιαγμένη με θέα τη θάλασσα. Το φανταστικό μενού διαμορφωμένο ειδικά για τα γενέθλια του Queen θα συνοδεύεται από άφθονη σαμπάνια! Cheers!

Λίγο πριν το τέλος, μία τούρτα έκπληξη δια χειρός PAPASPIROU θα γλυκάνει τις νικήτριες οι οποίες λίγο πριν αποχωρήσουν θα πάρουν ένα υπέροχο δώρο – έκπληξη από το Queen και τα κοσμηματοπωλεία ZERTEOJEWELLERY.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και έλα να ζήσεις μαζί μας την απόλυτη Queen Day!

Unknown 3
Όροι συμμετοχής