#mistamatasnakineisai και κέρδισε ένα μοναδικό ποδήλατο!

Ερμιόνη Σαρρή
#mistamatasnakineisai και κέρδισε ένα μοναδικό ποδήλατο!

Το ξυπνητήρι χτυπάει στις 7.00 π.μ και ξαφνικά «ανοίγεται» μπροστά μου μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις. Ψώνια, γραφείο, γυμναστήριο, φίλοι και αρκετές ώρες που περνούν πάνω σε ένα ποδήλατο. Και αυτές είναι και οι αγαπημένες μου, καθώς κάνοντας πετάλι έρχομαι σε επαφή με τη Φύση, αναπνέω καθαρό αέρα, αποφεύγω το μποτιλιάρισμα και ταυτόχρονα ασκούμαι. Η άσκηση είναι ζωή!

Το πρόγραμμα κάθε μέρα είναι σταθερό (το ζώδιο θα φταίει μάλλον). Τα κορίτσια στο γραφείο αναρωτιούνται πώς γίνεται κάθε μέρα να βγάζω εις πέρας τις υποχρεώσεις μου κάνοντας τόσες ώρες ποδήλατο, να μην καθυστερώ ποτέ στα ραντεβού μου, ενώ ταυτόχρονα να μην χάνω ούτε μία προπόνηση aerial yoga. Εκείνες, με λίγες ώρες τρεξίματος, παραπονιούνται για τα γόνατά τους.

Η λέξη κλειδί είναι το SUPERFOODS® OSTEOAID. Το φυσικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής είναι και το… μυστικό της κίνησής μου. Δεν παραπονιέμαι για τις αρθρώσεις μου και φυσικά δεν αποφεύγω πλέον τις ανηφόρες και γενικώς τις δύσκολες διαδρομές κατά τις μετακινήσεις μου. Οι αλλαγές των διαδρομών, οι ολιγόλεπτες στάσεις για ξεκούραση και ο πόνος στις αρθρώσεις ανήκουν πλέον στην… προ-ΟSTEOAID εποχή!

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοώ:



Μην σταματάς να κινείσαι!

Τώρα μπορείς κι εσύ να διεκδικήσεις το μοναδικό ποδήλατο IDEAL NERGETIC 2017! Πώς; Είναι απλό!

Τίποτα δεν μας σταματά! Δείξε μας κι εσύ ότι αγαπάς να κινείσαι: ποδήλατο, τρέξιμο, πατίνι, σκι, περπάτημα. Η κίνηση είναι ζωή! Ανέβασε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Facebook ή το Instagram, με το hashtag #mistamatasnakineisai και αυτόματα συμμετέχεις στην κλήρωση! Πρόσεξε: Το post θα πρέπει να είναι δημόσιο!

Τα δώρα

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 11 νικητές.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα ποδήλατο Ideal Nergetic 2017 (ανδρικό ή γυναικείο μοντέλο, ανάλογα με το φύλο του νικητή).

Ο δεύτερος έως και ο ενδέκατος νικητής θα κερδίσουν από 1 σετ συμπληρωμάτων διατροφής της SUPERFOODS® αξίας 74 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει: 1 συσκευασία SUPERFOODS® OSTEOAID (30 κάψουλες), 1 συσκευασία SUPERFOODS® SLIMDETOX 300ml και 1 συσκευασία SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ (50 κάψουλες)!

Αξίζει να σημειωθεί πως το IDEAL NERGETIC είναι ένα από τα καλύτερα ποδήλατα στην κατηγορία hybrid / trekking με τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά:

Wheel: 28'', Speed: 21, Fork: ZOOM 141, 45 mm, Front derailleur: Shimano FD-TY710, Rear derailleur: Shimano RD-TY300, Cassette sprocket: Shimano CS-HG200, 12-14-16-18-21-26-32T, Shifters: Shimano ST-EF500, Rear hub: Shimano FH-RM30, Stem: id-Project, 90 mm, adjustable angle 10°-50°.

Διάρκεια διαγωνισμού: Μέχρι την Πέμπτη 30/11/2017, στις 14:00.

Οι όροι συμμετοχής ΕΔΩ