Ένα αρωματικό δίδυμο…σκέτη απόλαυση!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ένα αρωματικό δίδυμο…σκέτη απόλαυση!

Αυτά τα Χριστούγεννα δύο είναι οι ευωδιαστές επιλογές μου, για να εντυπωσιάσω σε κάθε περίσταση, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το κατάφεραν τα δύο αρώματα του οίκου Desigual, μόλις έφτασαν στο γραφείο μου. Αρχικά σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά, χάρη στις συσκευασίες τους που θυμίζουν έργα τέχνης. Όταν στη συνέχεια έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα σου, η έκπληξη πίστεψέ με είναι διπλή!

Δύο εντελώς ξεχωριστές αρωματικές συνθέσεις που θα σε καλύψουν στο έπακρο για κάθε εμφάνισή σου και κοινωνική εκδήλωση μέσα στις γιορτές. Το Fresh είναι πιο δροσερό, φρουτώδες και λουλουδάτο, ενώ το You πιο ζεστό, θηλυκό και σέξι.

Θες να σου τα συστήσω αναλυτικότερα;

Μία μέρα για χριστουγεννιάτικα ψώνια, βόλτες στα μαγαζιά και καφέ με φίλες...με την επιδερμίδα μου φρέσκια και αναζωογονημένη χάρη στο Fresh!

pu537p

Λαχταριστή lemon pie... ένα δροσερό κοκτέιλ mojito... μια ανθισμένη λεμονιά στον κήπο της γιαγιάς... μια εξωτική, τροπική παραλία...μερικές χαρακτηριστικές και ομολογουμένως μπερδεμένες εικόνες που μου ήρθαν στο μυαλό όταν μύρισα για πρώτη φορά το νέο άρωμα Fresh του οίκου Desigual. Φρουτώδες, παιχνιδιάρικο και θηλυκό αντιπροσωπεύει όλα εκείνα τα ανάμεικτα συναισθήματα που σου δημιουργεί ένα άρωμα ξεχωριστό "μέσα και έξω". Το Fresh συνδυάζει νότες από mojito με έναν σύγχρονο και floral πυρήνα, yuzu, λεμόνι, πράσινη μέντα και νερό αρωματισμένο με φρούτα. Το άνθος λωτού, το πράσινο μήλο και η γαρδένια κρύβονται στην καρδιά του και αναμιγνύονται αρμονικά με νότες βάσης από ξηρό κεχριμπάρι, σανταλόξυλο, κέδρο και musk.

IMG 0097

Όταν η μόδα συναντά την ομορφιά...

Τα εμβληματικά print patterns/σχέδια της Desigual που κυριαρχούν στην συσκευασία του Fresh αποτελούν από μόνα τους ένα όνειρο. Κοραλί, κίτρινες και φούξια αποχρώσεις γεμίζουν αυτό το γυναικείο άρωμα με ενέργεια.

Και ήρθε η ώρα για τη βραδινή έξοδο που περιμένω με ανυπομονησία συντροφιά με το You...

Στο πάρτι του ρεβεγιόν, θα είμαι απαστράπτουσα με τελική πινελιά στο look μου, τα άρωμα You του οίκου Desigual!

Το αγάπησα από την αρχή πρώτον, γιατί είναι δημιουργία του αγαπημένου αρωματοποιού Olivier Cresp, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μερικά από τις πιο διάσημα και θρυλικά αρώματα. Δεύτερον, είναι ένα μοναδικό και αισθησιακό άρωμα, με νότες που εκπλήσσουν και καταλήγουν σε μία διακριτική και ταυτόχρονα εθιστική ευωδιά.

126 copy

Νότες με «ανατολίτικη» καρδιά, όπως βενζόη, ξύλο κέδρου, άνθη πορτοκαλιάς, musk, φασόλια tonka. Συνδυάζονται με γκρέιπφρουτ, βιολέτα, περγαμόντο, μανταρίνι, πραλίνα, γιασεμί και καφές santos, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

O χυμός του είναι τυλιγμένος σε ένα ξεχωριστό μπουκάλι χαραγμένο με μηνύματα. Τα κύματα στο πίσω μέρος του θυμίζουν κάτι από τις εμβληματικές πτυχές των αρωμάτων του οίκου, καθώς αγκαλιάζουν ένα γυναικείο σώμα. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του μεταδίδει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Κρυμμένοι ανάμεσα στα διάφορα λουλούδια βρίσκονται οι κόκκοι του καφέ santos, οι οποίοι προσθέτουν μία πρωτότυπη πινελιά.

IMG 0118

Δύο αρώματα που θα δώσουν τον πιο γιορτινό και ξεχωριστό αέρα στο μπουντουάρ σου ενώ θα σε συντροφεύουν σε κάθε σου περίσταση. Εγώ ήδη τα λάτρεψα, ελπίζω και εσύ γιατί το Queen θα στα κάνει δώρο!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να είσαι μία από τις 6 τυχερές που θα κερδίσουν τα ανατρεπτικά αρώματα Desigual.

Δες πως θα συμμετάσχεις εδώ!