Κέρδισε το απόλυτο beauty kit με καλλυντικά Sephora Nars!

Κέρδισε το απόλυτο beauty kit με καλλυντικά Sephora Nars!

Πάρε μέρος στον beauty διαγωνισμό μας!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα ρούχα σου γίνονται πιο ανάλαφρα, όπως άλλωστε και το μακιγιάζ σου. Και επειδή ανυπομονείς και θέλεις να φέρεις το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά, σου έχουμε τη λύση για να υποδεχτείς την αγαπημένη σου εποχή πιο λαμπερή από ποτέ. Συγκεντρώσαμε τα τρία προϊόντα που θα χρειαστείς για να αποκτήσεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα και «εξωτική» ομορφιά εύκολα και γρήγορα. Το καλύτερο; Σου δίνουμε την ευκαιρία να διεκδικήσεις τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου φέτος, συμμετέχοντας σε έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Μπρονζέ πούδρα το «μυστικό» για σέξι καλοκαιρινές εμφανίσεις

Η μπρονζέ πούδρα που θα επιλέξεις πρέπει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, αλλά ταυτόχρονα να σου προσφέρει υγιή όψη και να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Η Bronzing Powder της Nars είναι ιδανική για όλες, καθώς η ιριδίζουσα λάμψη της χαρίζει δροσερό, αδιόρατο και φυσικό αποτέλεσμα. Επίλεξέ την για να δείχνεις σαν να επέστρεψες μόλις από την παραλία και λάμψε φυσικά σε κάθε σου εμφάνιση!

nars pudra 1

Διάλεξε το «σωστό» eyeliner

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεται «βαρύ» μακιγιάζ. Απέφυγε λοιπόν τις έντονες σκιές και τόνισε διακριτικά τα μάτια σου με ένα ποιοτικό eyeliner που θα σου χαρίσει βλέμμα που μαγνητίζει. Εμείς ξεχωρίζουμε το Larger Than Life® Long-wear Eyeliner γιατί προσφέρει πλούσιο χρώμα, χάρη στην απαλή και κρεμώδη σύνθεσή του που διαρκεί ως και 12 ώρες! Θα το απλώσεις εύκολα και μπορείς να το φοράς όλη ημέρα, καθώς είναι εμπλουτισμένο με σταθεροποιητικούς παράγοντες που ενισχύουν το χρώμα. Έτσι, θα δείχνεις περιποιημένη από το πρωί ως το βράδυ!

nars eyeliner

Ξεχώρισε με ένα κόκκινο Lip Pencil!

Το χρώμα κόκκινο στα χείλη θα σου προσδώσει στυλ και θα απογειώσει το μακιγιάζ σου. Προκειμένου να είσαι σίγουρη ότι θα διαρκέσει για πολλές ώρες, επίλεξε ένα καλό μολύβι, όπως το Velvet Matte Lip Pencil της Nars που θα βρεις στα Sephora. Εμείς το προτιμάμε γιατί έχει κρεμώδη υφή που «ντύνει» τα χείλη με βελούδινο ματ χρώμα που διαρκεί όλη μέρα. Είναι ιδανικό για να σχηματίσεις, να τονίσεις ή/και να γεμίσεις τα χείλη σου, ενώ μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το αψεγάδιαστό του χρώμα θα κρατήσει για ώρες!

nars red kragion

Extra Tip: Για έντονο, λαμπερό και απόλυτα ματ αποτέλεσμα, χρησιμοποίησέ το μόνο του ή πάνω από μολύβι χειλιών. Για εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, συνδύασέ το με ένα Lip Gloss ή ένα Satin Lip Pencil!

Μπορείς να κερδίσεις όλα τα παραπάνω προϊόντα, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 7 Μαΐου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα. Αν βρίσκεσαι ανάμεσα στις τρεις τυχερές θα κερδίσεις από ένα kit που περιλαμβάνει τα εξής:

Bronzing Powder (απόχρωση Casino)

Larger Than Life® Long-wear Eyeliner (απόχρωση Via Veneto)

Velvet Matte Lip Pencil (απόχρωση Dragon Girl)