Οι ιώσεις και τα βακτήρια δεν έχουν πια σύμμαχο!

Οι ιώσεις και τα βακτήρια δεν έχουν πια σύμμαχο!

Αυτός ο χειμώνας ήταν και εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολος για εμένα. Η μικρή μου, δεύτερη χρονιά στον παιδικό, έρχεται αντιμέτωπη με ιώσεις και βακτήρια, το ανοσοποιητικό της μαθαίνει να τα αναγνωρίζει, αλλά οι πυρετοί πάνε κι έρχονται…

Η Χριστίνα φέρνει τις ιώσεις από τον παιδικό στο σπίτι, κολλάει Έλενα, μετά εγώ και μετά ο μπαμπάς. Γενικώς αυτούς τους μήνες είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι. Κάθε τρεις και λίγο με αντιπυρετικά, θερμόμετρα και χαρτομάντηλα… Πολλά χαρτομάντηλα. Ατέλειωτα χαρτομάντηλα.

Το γεγονός ότι είμαι σχεδόν ψυχαναγκαστική με την υγιεινή, με κάνει να παίρνω πάντα υψηλά μέτρα προστασίας. Είμαι της άποψης, ότι αν μπορώ με συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες εμφάνισης ιώσεων στο σπίτι, πρέπει να εξαντλήσω τα περιθώρια.

Εντάξει, προφανώς δεν κυκλοφορούμε με μάσκες μέσα στο σπίτι, ούτε αποφεύγουμε να δώσουμε το χέρι μας σε μία χειραψία, αλλά βασικοί κανόνες όπως, «πλένουμε τα χέρια μας μετά το σχολείο», «βγάζουμε βρώμικα παπούτσια έξω» και «βάζουμε για πλύσιμο τα λερωμένα ρούχα», καλό είναι να ακολουθούνται πιστά!

IMG 1524

Το πλυντήριο είναι η αγαπημένη μου οικοσυσκευή. Αν σε ένα παράλληλο σύμπαν μου έθεταν το δίλημμα «Μπορείς να κρατήσεις μόνο μία ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι σου, ποια θα ήταν αυτή;», θα απαντούσα δίχως σκέψη: «Το πλυντήριο!», και στα καπάκια θα παρακαλούσα να κρατήσω και την κουζίνα πληρώνοντας όσο όσο.

Στην οικογένειά μας αλλάζουμε πολύ συχνά ρούχα. Είναι σχεδόν αδιανόητο να φορέσουμε τα ίδια ρούχα δύο συνεχόμενες μέρες. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό την απέχθειά μου για τα βακτήρια, καταλαβαίνετε ότι κοστίζει… Και σε ρεύμα και στην τσέπη μας φυσικά. Όμως δεν κάνω εκπτώσεις σε αυτό!

IMG 1527

Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ένα νέο απορρυπαντικό και τολμώ να πω ότι έγινε το φετίχ μου. Δε σας κρύβω ότι εξεπλάγην όταν έμαθα ότι η Klinex δημιούργησε απορρυπαντικά ρούχων. Την Klinex την είχα πάντα συνδυασμένη στο μυαλό μου με προιόντα γενικής καθαριότητας. Όμως το brand σου δημιουργεί από μόνο του μία ασφάλεια για την αποτελεσματικότητα που μπορεί να σου προσφέρει. Τα νέα απορρυπαντικά Klinex αφαιρούν τους πιο δύσκολους λεκέδες και ταυτόχρονα απομακρύνουν όλα τα βακτήρια που αποτελούν, τους αόρατους κινδύνους για την υγεία μας. Με λίγα λόγια, διπλή Δράση! Υγιεινή και Καθαριότητα.

Δεν περιέχει χλώριο και το δοκίμασα άφοβα στα χρωματιστά μου. Οι λεκέδες εξαφανίζονται χωρίς ενισχυτικά πλυσίματος και η μυρωδιά είναι ανεπανάληπτη! Κι εκεί όμως έχεις επιλογές. Την πράσινη συσκευασία αλλά και την original μπλε. Ανάλογα με τα γούστα! Εγώ προτιμώ την πράσινη, το Fresh Clean!

IMG 1522

Υπάρχει μαμά που δεν θέλει να είναι σίγουρη ότι η οικογένειά της είναι προστατευμένη από βακτήρια και αόρατες απειλές ακόμα και έξω από το σπίτι; Η απάντηση είναι όχι! Γι΄αυτό κι εμείς εδώ στο Queen.gr αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα υπέροχο δώρο μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό! Πέντε νικήτριες θα κερδίσουν 1 τεμάχιο από τα παρακάτω: KLINEX ORIGINAL 44MEZ (2,86KG) , KLINEX FRESH CLEAN 44MEZ (2,86KG), ΚLINEX ΥΓΡΟ ORIGINAL 25ΜΕΖ(1,25LT, KLINEX ΥΓΡΟ ORIGINAL 40ΜΕΖ(2LT), KLINEX ΥΓΡΟ FRESH CLEAN 40ΜΕΖ(2LT)!

Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ

Καλή επιτυχία!

Update:

Τα ονόματα των τυχερών

Ελένη Γκανιάτσα

ΑΙΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΙΝΤΙΚΑ