Το απόλυτο «Νεσεσέρ της Άνοιξης» από την YOUTH LAB. μπορεί να γίνει δικό σου!

Το απόλυτο «Νεσεσέρ της Άνοιξης» από την YOUTH LAB. μπορεί να γίνει δικό σου!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε σούπερ beauty δώρα. 

Η πιο «φωτεινή» περίοδος του χρόνου, για την οποία ανυπομονούσαμε όλες μας όσο τίποτα, είναι επιτέλους εδώ φίλη μου! Ναι, η Άνοιξη έφτασε και «ντύθηκε» τα γιορτινά της, γεγονός που δεν μπορεί παρά να μας παρακινήσει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Να «φορέσουμε» δηλαδή τον καλύτερο εαυτό μας. Πως θα το καταφέρουμε; Μα φυσικά έχοντας πάντα μαζί μας το ιδανικό νεσεσέρ, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για να λάμπουμε από μέσα προς τα έξω και αντίστροφα! Αν δεν ξέρεις ποια είναι τα προϊόντα εκείνα, που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν σε καθημερινή βάση από την τσάντα σου, κράτα σημειώσεις!

Ξεκινώντας, χρειάζεσαι απαραίτητα μία πολυδραστική κρέμα, όπως η CC Complete Cream SPF 30 της YOUTH LAB., η οποία θα χαρίσει στο πρόσωπό σου το ματ αποτέλεσμα, την κάλυψη και τη λάμψη που επιθυμείς, παρέχοντας συγχρόνως την αναγκαία UV προστασία από τον ήλιο. Πριν όμως από αυτό, η Check-Matte Solution, είναι η καινοτόμα σύνθεση που θα καθαρίσει το πρόσωπό σου από τη λιπαρότητα και τους πόρους που «φράζουν» το δέρμα. Μην επιμείνεις όμως μόνο στο πρόσωπο.

Για να λάμψεις… ολούθε, θα χρειαστείς ένα λάδι θρέψης όπως το Dry Oil, το οποίο θα σε ενυδατώνει σε βάθος από την κορυφή μέχρι τα… νύχια, αφού εφαρμόζεται σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, ενώ με τον δραστικό ορό Cellulite Free Serum, φέτος θα πεις επιτέλους «αντίο» στην ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σου, την ελαστικότητα που θα αναδείξει επιπλέον το σώμα σου.

Όλα τα παραπάνω, περιλαμβάνει το «Νεσεσέρ της Άνοιξης» από την YOUTH LAB. Για να το αποκτήσεις, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr!

Δήλωσε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του @queen.gr, ο οποίος διαρκεί από την Τετάρτη 17 μέχρι και την Τετάρτη 22 Απριλίου και… ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν το πιο must beauty item της σεζόν, το απόλυτο «Νεσεσέρ της Άνοιξης» το οποίο περιλαμβάνει ένα πλούσιο set από: CC Complete Cream SPF, Check-Matte Solution (Compact Case), Dry Oil και Cellulite Free Serum!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι τα εξής:

Ακολούθησε στο Instagram τους λογαριασμούς @queen.gr και @youth_lab_dermocosmetics στο Instagram και έπειτα κάνε mention δύο φίλες σου.

Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη!


https://www.instagram.com/p/BwWkJCCCa0P/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

*Εδώ μπορείς να διαβάσεις του όρους του διαγωνισμού