Κέρδισε μοναδικούς ορούς ομορφιάς από τη σειρά Prime της Dalon Cosmetics

Κέρδισε μοναδικούς ορούς ομορφιάς από τη σειρά Prime της Dalon Cosmetics

Κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της, γνωρίζει πως αξίζει να φροντίζει την επιδερμίδα της σε όποια ηλικία και να βρίσκεται. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου και τη δεκαετία που διανύεις, είναι σημαντικό να αναζητείς τις καλύτερες επιλογές σε ό,τι αφορά στα προϊόντα που χρησιμοποιείς προκειμένου να διατηρήσεις τη νεότητά σου για πολλά ακόμη χρόνια. Και ένας φυσικός τρόπος αντιγήρανσης και περιποίησης είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που πιστεύεις πως η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από καλύτερη ενυδάτωση και παρατηρείς πως η περιοχή γύρω από τα µάτια εμφανίζει σημάδια κούρασης και χαλάρωσης, τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις τους τρεις παρακάτω μοναδικούς ορούς ομορφιάς και φροντίδας που ανακαλύψαμε: Το Haluronic Complex-Face Serum με τα µόρια υαλουρονικού οξέος που διατηρεί τη επιδερμίδα νεανική, το Snail Face Serum-Total Botox, δηλαδή, τον ορό προσώπου µε έκκριμα σαλιγκαριού, κολλαγόνο και µόρια υαλουρονικού οξέος με τις έντονες αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και το Dark Circlle Eye Serum-Triple Action, τον ορό µατιών που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες κάτω από τα µάτια!

Μας έρχονται από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics και τη σειρά Prime και το σίγουρο είναι πως αν τους δοκιμάσεις, θα δεις και θα αισθανθείς διαφορά. Και αυτό διότι προσφέρουν φυσική περιποίηση, δεν περιέχουν Parabens και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος.

Για να σε βοηθήσουμε να γνωρίσεις καλύτερα τη συγκεκριμένη σειρά, σου δίνουμε τώρα την ευκαιρία να αποκτήσεις τους ξεχωριστούς αυτούς ορούς εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να κερδίσεις τα προϊόντα της Dalon Cosmetics είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας από τις 21 έως τις 24 Μαΐου. Πώς θα τα αποκτήσεις; Απλά follow queengr και daloncosmetics και λάβε μέρος στον διαγωνισμό, κάνοντας mention δύο φίλες σου!

Μην χάνεις χρόνο! Μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σετ της σειράς Prime που περιλαμβάνει δύο ορούς προσώπου και έναν ορό ματιών. Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και απέκτησε την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα υπέροχα αυτά προϊόντα.


https://www.instagram.com/p/BxuHH6OC0T8/