Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ζευγάρι παπούτσια από τα καταστήματα Haralas!

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ζευγάρι παπούτσια από τα καταστήματα Haralas!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram

Αν η έξυπνη φράση «Good shoes, take you to good places» ισχύει, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως φέτος το καλοκαίρι πρέπει να δώσεις λίγο μεγαλύτερη σημασία στην παπουτσοθήκη σου. Υποθέτω πως αυτό που πολύ εύστοχα υπογραμμίζει η συγκεκριμένη φράση, είναι πως τα παπούτσια σε ένα outfit, αποτελούν την κρίσιμη λεπτομέρεια που είναι ικανή να κάνει τη διαφορά, είτε αυτό σημαίνει να «απογειώσει» μία εμφάνιση, είτε να τη… βουλιάξει. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικές, αρχικά με τα ζευγάρια που επιλέγουμε να συμπεριλάβουμε στην παπουτσοθήκη μας και σε δεύτερο χρόνο, με τα ευφάνταστα matches που θα δημιουργήσουμε με αυτά. Σημασία έχει να «εκπαιδεύσουμε» το γούστο και το μάτι μας, ώστε να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε ποια είναι τα κομμάτια εκείνα, τα οποία είναι ικανά να μεταμορφώσουν ακόμη και το πιο απλό look.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιο είναι το μοναδικό fashion item το οποίο θα απογειώσει φέτος το καλοκαίρι τις εμφανίσεις σου στην πόλη και το νησί, εμείς γνωρίζουμε την απάντηση! Ένα από τα ιδιαίτερα ζευγάρια που κληρώνουμε στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr στο Instagram, από την ιστορική πλέον εταιρία υποδημάτων Haralas, τη «Μέκκα» των μεγαλύτερων fashionistas στην Ελλάδα που σύμφωνα με το μότο της, «δεν κοιμάται ποτέ». Συνέχισε να διαβάζεις για να ενημερωθείς για όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζεις!

Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram, μπορείς να διεκδικήσεις είτε ένα λευκό DKNY sneaker, ιδανικό για να ολοκληρώσει τα street, athleisure look σου, είτε το κλασικό, λεπτεπίλεπτο πέδιλο που συνδυάζει αριστοτεχνικά το μαύρο και χρυσό, «κουμπώνοντας» σε κάθε επίσημη ή βραδινή εμφάνιση και τέλος, μία καθημερινή πλατφόρμα εσπαντρίγια σε γήινους τόνους, η οποία θα «συνοδεύει» κάθε βήμα σου, από τις πρωινές ώρες στο γραφείο, μέχρι τα απογευματινά afterwork drinks με τις κολλητές σου. Εφόσον κερδίσεις, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα τρία παραπάνω ζευγάρια, σε νούμερα από το 36 έως το 41.

Ο διαγωνισμός μας, θα διαρκέσει από την Τρίτη 28 Μαΐου έως και της Παρασκευή 31 Μαΐου. Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή, είναι να επισκεφθείς τον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

  1. Κάνε follow τους λογαριασμούς@queengrκαι @haralas
    2. Κάνε mention 2 φίλες σου στα σχόλια

https://www.instagram.com/p/ByAPjdkCfAS/

Πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι μία από τις τρεις τυχερές νικήτριες, οι οποίες με τα μοναδικά υποδήματα από τα καταστήματα Haralas, θα μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε τους εμφάνιση τους μήνες που θα έρθουν!

Εμείς πάλι, σου ευχόμαστε καλή τύχη!