Κέρδισε τα μοναδικά Thank You Farmer προϊόντα και ακολούθησε το κορυφαίο Κ-beauty trend!

Κέρδισε τα μοναδικά Thank You Farmer προϊόντα και ακολούθησε το κορυφαίο Κ-beauty trend!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας.

Αποτελούν τη νέα, κορυφαία τάση στο skincare και έχουν κάνει τις beauty guru ανά τον κόσμο να παραμιλάνε. Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, το γεγονός ότι νιώσαμε έναν μεγάλο ενθουσιασμό όταν πριν από λίγο καιρό μάθαμε πως τα προϊόντα Thank You Farmer ήρθαν και στην Ελλάδα!

Πρόκειται για τα βραβευμένα καλλυντικά από την Κορέα τα οποία μπορείς πλέον να βρεις σε ένα κοντινό σου φαρμακείο και να αποκτήσεις επιδερμίδα πορσελάνινη, όπως εκείνη που έχουν οι Κορεάτισσες!

Έχουν ξεχωρίσει διότι περιέχουν καινοτόμα σύνθεση, μοναδικές υφές και φυσικά συστατικά και αν τα εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, θα δεις μέρα με τη μέρα το δέρμα σου να ακτινοβολεί υγεία. Από τη σειρά ενυδάτωσης «True Water» που αποτελεί μία όαση δροσιάς για την επιδερμίδα σου στο αντηλιακό «Sun Project» με την αέρινη αίσθηση που συναρπάζει και το «Back To» που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Με τα Thank You Farmer προϊόντα θα μπορέσεις να ακολουθήσεις και εσύ το απόλυτο Κ-beauty trend και να αποκτήσεις επιδερμίδα όμορφη και… πορσελάνινη.

Αν θέλεις να μάθεις και εσύ τα μυστικά ομορφιάς που οι γυναίκες της Κορέας ακολουθούν πιστά, τότε αξίζει να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας για να κάνεις δικά σου τα υπέροχα αυτά προϊόντα. Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα Thank You Farmer Beauty Set το οποίο περιλαμβάνει το πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες gel καθαρισμού Thank you Farmer Back to Pure Daily Cleanser (200ml), την ενυδατική μάσκα προσώπου Thank you Farmer True Water Deep Cotton Mask (25ml), το πλούσιο ενυδατικό γαλάκτωμα θρέψης Thank you Farmer True Water Deep Emulsion (130ml) και το αντηλιακό Thank you Farmer Sun Project Water Sun cream SPF50 (50ml).

Αν θέλεις να γίνει δικό σου το μοναδικό αυτό beauty σετ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: Από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου follow @queengr και @thankyoufarmergr και κάνε mention δύο φίλες σου.

Μην χάνεις χρόνο! Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και ανακάλυψε τα Korean beauty μυστικά!


https://www.instagram.com/p/By2ZEVSCMOB/