Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την ταινία «Διακοπές στη Βενετία»

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την ταινία «Διακοπές στη Βενετία»

Πλησιάζοντας στην «καρδιά» του καλοκαιριού, το μυαλό μας έχει ήδη αρχίσει να… ταξιδεύει νοερά σε μέρη μακρινά και εξωτικά. Δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα κλείσουμε τη βαλίτσα, αναζητώντας τον δικό μας επίγειο παράδεισο. Αν βέβαια γνωρίζεις πως η στιγμή αυτή θα αργήσει ακόμη να έρθει, μπορείς πάντα να πραγματοποιήσεις το δικό σου… επιτόπιο ταξίδι μέσα στην πόλη, καθισμένη αναπαυτικά στη θέση κάποιου θερινού σινεμά και παρακολουθώντας μία καλοκαιρινή και «δροσερά» διασκεδαστική ταινία. Αναρωτιέμαι, η ερωτική Βενετία, πώς θα σου φαινόταν ως προορισμός;

tainia 1

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα σε ενθουσιάσει! Βλέποντας μάλιστα τα ευτράπελα της οικογένειας Chamodot στην ταινία του Ιβάν Καλμπεράκ «Διακοπές στη Βενετία» (Venise n'est pas en Italie), με φόντο τη γοητευτική αυτή πόλη της Ιταλίας που μοιάζει να αναδύεται μέσα από το παρελθόν, να είσαι σίγουρη πως δεν μπορεί παρά να ανακηρυχθεί και επίσημα ως ο επόμενος προορισμός σου!

tainia 2

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του μεγάλου διαγωνισμού μας που «τρέχει» στο Instagram από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και Τετάρτη 3 Ιουλίου, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και να είσαι εσύ μία από τις 20 τυχερές νικήτριες, οι οποίες θα παρακολουθήσουν παρέα με μία φίλη τους, τη… γλυκόπικρη πρεμιέρα της ταινίας «Διακοπές στη Βενετία» που κυκλοφορεί από την Tanweer, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21.00 (ώρα προσέλευσης 20:30), στον μαγευτικό και ανακαινισμένο θερινό κινηματογράφο Αμαρυλλίς Garden (Αγ. Ιωάννου 2, Αγ. Παρασκευή). Τι χρειάζεται να κάνεις; Να ακολουθήσεις βήμα προς βήμα τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Follow @queengr και @cineamarillis
  2. Κάνε mention 2 φίλες σου

https://www.instagram.com/p/BzXuWUgCOWv/

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο 14χρονος Εμίλ (Ελί Τονά), ζει στο Μονταρζίς και είναι το μικρότερο μέλος μίας εξοφρενικά αλλόκοτης οικογένειας, η οποία αποτελείται από εκείνον, έναν… ιδιαίτερο μεγαλύτερο αδερφό τον Φαμπρίς (Γιουτζίν Μαρκούς) και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο ζευγάρι γονείς (Μπενουά Πελβούρντ, Βαλερί Μπονετόν), που βρίσκουν πάντα ευφάνταστους τρόπους να κάνουν τον μικρό γιό τους να αισθάνεται αμήχανα για την καταγωγή του. Η ιστορία «ξετυλίγεται» έπειτα από μία αναπάντεχη πρόσκληση της Πολίν, του μεγάλου έρωτα του νεαρού Εμίλ, σε ένα κοντσέρτο που θα δώσει η ίδια στη Βενετία. Έτσι όλη η οικογένεια Σαμοντό, κλείνει βαλίτσες, αποχαιρετάει τη Γαλλία και βάζει… μπρος για ένα ξεκαρδιστικό, περιπετειώδες ταξίδι, που μπορεί κανείς τους να μη το φαντάζεται, αλλά θα είναι η ευκαιρία που ζητούσαν για να πλησιάσουν και να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

tainia 3

Η «εύθραυστη» αφήγηση της ταινίας «Διακοπές στη Βενετία», πρόκειται για μία αριστουργηματική μεταφορά του μυθιστορήματος του ίδιου του σκηνοθέτη Ιβάν Καλμπεράκ, το οποίο πέρασε πρώτα από το πάλκο με ανέλπιστη επιτυχία. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο Καλμπεράκ αναφερόμενος στην ταινία: «Ήθελα να κάνω μια ταινία που να μοιάζει με καλοκαιρινές διακοπές, που να κάνει τους ανθρώπους να ξεφύγουν. Μία χαρούμενη ταινία, με την υπόσχεση διακοπών», και εμείς αναρωτιόμαστε αν υπάρχει καλύτερος και πιο σύντομος τρόπος να… αποδράσεις έστω για ένα μόνο βράδυ από την πραγματικότητα! To «Διακοπές στη Βενετία» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Για περισσότερα, ρίξε μία ματιά στο trailer που ακολουθεί:



Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.