ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε μία υποτροφία πλήρους φοίτησης από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε μία υποτροφία πλήρους φοίτησης από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Όταν ήμασταν πιο μικρές, οι γονείς μας επέμεναν πως δεν πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία στη ζωή μας, να πηγαίνει χαμένη. Ακολουθώντας για χρόνια τη συμβουλή τους, μάθαμε να ακούμε την ευκαιρία όταν μας «χτυπάει» την πόρτα απαλά, να μην κατεβάζουμε το κεφάλι στα δύσκολα, να κυνηγάμε με πάθος τα όνειρά μας και να μην αφήνουμε κανένα εμπόδιο να μας «κόβει» τη φόρα!

Το μυστικό όμως που διδαχθήκαμε από μόνες μας και με πολύ κόπο μάλιστα, είναι πως οι ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον, δεν προκύπτουν έτσι απλά από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά τις δημιουργούμε εμείς. Σύμφωνα άλλωστε με έναν σοφό, αρχαίο ποιητή, «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς». Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο ρίσκο, το θαρραλέο βήμα που θα σε φέρει ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην κορυφή, τότε μην χάνεις χρόνο! Πάρε σήμερα κιόλας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και διεκδίκησε μία υποτροφία πλήρους φοίτησης για όποια από τις ειδικότητες σε ενδιαφέρει από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, σε Αθήνα, Πειραιά και Λάρισα! Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν δεν κερδίσεις το μεγάλο έπαθλο, μόνο χαμένη δεν θα βγεις, αφού η συμμετοχή σου αυτόματα σου εξασφαλίζει 45% έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης. Ναι! Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτα!

Ονειρεύεσαι, να γίνεις διακεκριμένη chef; Κορυφαία ενδυματολόγος; Makeup artist ή μήπως μάχιμη δημοσιογράφος; Όποιο μεγαλεπήβολο όνειρο κι αν «καίει» την καρδιά σου, τώρα μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα, ξεκινώντας τις σπουδές σου ένα εξάμηνο νωρίτερα και πραγματοποιώντας την εγγραφή σου αυτόν τον Φεβρουάριο! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να στείλεις θετικά μηνύματα στο… σύμπαν για να γίνει «σύμμαχός» σου:

Follow @teenqueengr και @IEKOMIROS Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου


https://www.instagram.com/p/B8G9qw9qZUC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Περισσότερα στο Teen.queen.gr