Κέρδισε μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών αξίας 60 ευρώ, με τη θεραπευτική βαφή CBD3D!

Κέρδισε μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών αξίας 60 ευρώ, με τη θεραπευτική βαφή CBD3D!

Οδεύοντας προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, η διάθεσή μας «ανεβαίνει» κατακόρυφα και είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να απολαύσουμε την «καυτή» εποχή που ανοίγεται μπροστά μας, πραγματοποιώντας μία μεγάλη αλλαγή! Με άλλα λόγια, όλοι οι δρόμοι οδηγούν κατευθείαν στο… κομμωτήριο, αφού μία ανανέωση στο look μας, είναι πάντα ο ιδανικός τρόπος να σηματοδοτήσουμε κάθε νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, ακόμη και αν έχουμε ταλαιπωρήσει αρκετά τα μαλλιά μας από προηγούμενες παρεμβάσεις στο παρελθόν, πότε δεν είναι αργά για να επενδύσουμε σε μία καινοτόμα σύνθεση με θεραπευτική και ενυδατική δράση, η οποία συγχρόνως θα χαρίσει ένα λαμπερό και «ζωντανό» χρώμα στα μαλλιά μας, χωρίς όμως να καταστρέφει περισσότερο την τρίχα.

Αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να κάνεις ένα τόσο ευεργετικό «δώρο» στον εαυτό σου, τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company γνωρίζουν την απάντηση, που δεν είναι άλλη από τη βαφή νέας γενιάς CBD3D, εμπλουτισμένη με το φυσικό συστατικό κανναβιδιόλη, την υδρολυμένη κερατίνη και το argan oil. Η παραπάνω σύσταση έχει το χαμηλότερο ποσοστό αμμωνίας στην αγορά, ενώ προσφέρει στα μαλλιά μας ένα άψογο αποτέλεσμα διαρκείας, προάγοντας την υγεία τους και προστατεύοντάς τα από τις περιβαλλοντικές βλάβες της πόλης!

Αν θέλεις να λάβεις, λοιπόν, μία ολοκληρωμένη περιποίηση επαγγελματικών προδιαγραφών, τότε μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram! Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη, 16 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή και να διεκδικήσεις μία εφαρμογή επαγγελματικής βαφής CBD3D, αξίας 60 ευρώ, από τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow @queengr και @cbd3dimension_color
  2. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου

Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη και… ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 10 τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού, που θα ζήσουν με ανανεωμένο look το φετινό καλοκαίρι, πραγματοποιώντας πρώτα μία επίσκεψη σε ένα από τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company:

Κηφισιά 210 8070187

Χαλάνδρι 210 6811990

Κολωνάκι 2107210040

Γλυφάδα 216 7006969

Περιστέρι 210 5777870

Πειραιάς 213 0380685

Αμπελόκηποι 210 6921050

Νέα Σμύρνη 210 9346713

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/p/CBfcHJ_qQDt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading