Οι νικητές του διαγωνισμού για τις εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη

Οι νικητές του διαγωνισμού για τις εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη

Διαβάστε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμό του Queen.gr που κέρδισαν 20 διπλές προσκλήσεις για μια μοναδική βραδιά στο νυχτερινό κέντρο Fantasia παρέα με τον Νίκο Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, με ένα κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, με αγαπημένες γνωστές χορευτικές και ερωτικές επιτυχίες, με τραγούδια του χθες και του σήμερα και με μοναδικό στόχο την απόλυτη διασκέδαση, αποτελεί εγγύηση για ένα βράδυ που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Με τα καινούρια του τραγούδια «Είμαι Μαζί σου» και «Δεν με Σκέφτεσαι», και μαζί με το υπόλοιπο πετυχημένο και αγαπημένο ρεπερτόριό του, ξεσηκώνει κάθε βράδυ το κοινό προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το Queen.gr σας έκανε δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για αυτή τη Κυριακή 31 Ιουλίου 2011, ώστε να απολαύσετε μαζί με τη παρέα σας το μοναδικό πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη στο Fantasia (Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό). Tα ονόματα που θα μπουν στην guest list έγινε και είναι οι τυχεροί νικητές που ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς είναι:

1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
3. ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
4. ΦΑΙΗ ΖΑΡΚΑΛΗ
5. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
7. ΣΟΦΗ ΒΟΡΡΙΑ
8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
9. ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
10. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΕΚΑΣ
11. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ
12. ΝΙΚΗ ΡΟΚΑΝΑ
13. ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
14. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
15. ΘΑΝΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
16. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΝΑΒΟΥ
17. ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
18. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΒΑ
19. ΙΩΑΝΝΑ ΡΑΝΤΑ
20. ΡΟΥΛΑ ΧΥΡΡΗ

Ο τρόπος που θα λάβετε το δώρο σας, θα σας περιγραφεί στην επικοινωνία σας με το Queen.gr.