To Queen.gr γιορτάζει τους 60k followers και σου χαρίζει διπλά εισιτήρια για τις Κυκλάδες!

To Queen.gr γιορτάζει τους 60k followers και σου χαρίζει διπλά εισιτήρια για τις Κυκλάδες!

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, την ημέρα που πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε το account του Queen.gr στο Instagram, όλες μας ονειρευόμασταν πως θα αποτελούσε την αρχή μιας συναρπαστικής και μακροχρόνιας φιλίας. Μέρα με τη μέρα, λοιπόν, και χρόνο με τον χρόνο, αυτός ο κύκλος φιλίας συνέχισε να δυναμώνει και να μεγαλώνει και κάπως έτσι, σήμερα μετράει 60.000 φίλες!

Ναι, χάρη στα αμέτρητα μηνύματα, τα σχόλια, τα reactions, τα tags και φυσικά, τη δική σας εμπιστοσύνη, η παρέα μας κατάφερε να μεγαλώσει και να συγκεντρώσει 60.000 followers, δηλαδή 60.000 Queenettes από κάθε γωνία του κόσμου!

Ακριβώς για αυτό, θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλες εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια, που μας εμπιστεύεστε για το ντύσιμο, την περιποίηση, τη διατροφή, τις προπονήσεις, τις σχέσεις, την καριέρα, την καθημερινότητά σας, που μας αγαπάτε και μας το δείχνετε!

Για να γιορτάσουμε μαζί σας, λοιπόν, σας κάνουμε τώρα ένα δώρο που σίγουρα θα απογειώσει το καλοκαίρι σας και για την ακρίβεια, αυτό το καλοκαίρι σας στέλνουμε ακτοπλοϊκώς στους επίγειους «παραδείσους» των Κυκλάδων με το Champion Jet 2 της Seajets!

Πιο αναλυτικά, δηλώνοντας συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Instagram του Queen.gr από τις 3 Αυγούστου έως και τις 6 Αυγούστου, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να είστε ανάμεσα στις δύο τυχερές που θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο μετ' επιστροφής μαζί με ΙΧ για τη Σέριφο, τη Σίφνο ή τη Μήλο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, θα χρειαστεί απλώς να κάνετε follow το @queengr και το @seajetsgr, καθώς και να κάνετε tag δύο φίλες σας στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.


https://www.instagram.com/p/CSG0EQaqlK_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος ξέρει; Ίσως αυτά τα διπλά εισιτήρια να γίνουν η αφορμή να ζήσετε μία συναρπαστική καλοκαιρινή περιπέτεια, την οποία θα θέλετε να θυμάστε για πάντα.

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ