Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε τα καθαριστικά που χρειάζεσαι για το σπίτι για έναν χρόνο από τη Klinex

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε τα καθαριστικά που χρειάζεσαι για το σπίτι για έναν χρόνο από τη Klinex

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σπίτι σου είναι για εσένα το πιο ξεχωριστό μέρος στον κόσμο, είναι το «καταφύγιο» στο οποίο μπορείς να χαλαρώνεις έπειτα από μία δύσκολη ημέρα, είναι ένα φιλόξενο στέκι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και είναι το μέρος όπου έχεις ζήσει μερικές από τις πιο τρυφερές, διασκεδαστικές, χαρούμενες και συγκινητικές στιγμές της ζωής σου. 

Ακριβώς για αυτό, είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και σχολαστική με τη φροντίδα του. Διότι γνωρίζεις καλά πως όσο πιο άνετα και όμορφα αισθάνεσαι μέσα στον προσωπικό σου χώρο, τόσο καλύτερη είναι και η ποιότητα ζωής σου.

Ωστόσο, στην προσπάθειά σου να απολαμβάνεις καθημερινά ένα περιβάλλον καθαρό και ασφαλές, δεν είσαι μόνη, αλλά έχεις στο πλευρό σου έναν ισχυρό «σύμμαχο» καθαρισμού, τον οποίο σου σύστησε η μητέρα σου. Ο λόγος, φυσικά, για τη Χλωρίνη KLINEX, το πιο αγαπημένο ελληνικό προϊόν, το οποίο γιορτάζει φέτος 70 χρόνια παρουσίας στα νοικοκυριά της Ελλάδας.

Picture1

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά της, η Χλωρίνη KLINEX διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό, τον οποίο δεν πρέπει να χάσεις, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τα προϊόντα καθαρισμού που χρειάζεσαι για το σπίτι σου, για έναν ολόκληρο χρόνο! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, για να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις καθαριστικά προϊόντα συνολικής αξίας 150 ευρώ, είναι να επισκεφθείς τη σελίδα της KLINEX στο Facebook για να μάθεις τα πάντα για τα βήματα του διαγωνισμού!

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 15 τυχερές και τους τυχερούς, που θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο από προϊόντα καθαρισμού, το οποίο περιλαμβάνει 6 aerosol spray, 6 πακέτα υγρά πανάκια, 6 χλωρίνες 2lt., 6 WC Gels, 10 WC Blocks, 6 καθαριστικά πατώματος Botanitech και 6 spray Botanitech.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μπες στη σελίδα της KLINEX στο Facebook και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να προσφέρεις επιπλέον υγιεινή και ασφάλεια στο μέρος στο οποίο διασκεδάζεις, απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου γεύσεις, περνάς ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και δημιουργείς κάθε μέρα, δηλαδή το σπίτι σου. Όλα αυτά με την Klinex, που μας προσφέρει χώρους ασφαλείς για να τους μοιραζόμαστε!