Διαγωνισμός: Κέρδισε τα τρία βιβλία της σειράς «Το καλοκαίρι που ξύπνησα όμορφη»!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τα τρία βιβλία της σειράς «Το καλοκαίρι που ξύπνησα όμορφη»!

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 20 έως και τις 27 Ιουλίου.

Αν είσαι μία αθεράπευτη βιβλιοφάγος, τότε γνωρίζεις καλά πως το βιβλίο που θα σου κρατάει παρέα στον καλοκαιρινό προορισμό σου είναι μία δύσκολη επιλογή. Όχι μόνο διότι αυτό που περιμένεις από ένα βιβλίο είναι να σου ανοίξει την όρεξη για ατελείωτο διάβασμα, αλλά επειδή θέλεις να σε παρασύρει αβίαστα σε ένα δεύτερο, νοητό «ταξίδι» μέσα στον μαγικό κόσμο των λέξεων κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Βλέπεις, ένα πραγματικά καλογραμμένο, «ζωντανό» λογοτεχνικό έργο είναι σαν έναν καλό φίλο: Είναι πάντα εκεί για εσένα, ενώ όταν δεν είναι, εσύ ανυπομονείς για τη στιγμή που θα το πιάσεις ξανά στα χέρια σου. Και αν θέλεις να επενδύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε ένα βιβλίο μέσα από το οποίο θα αποκτήσεις μια φανταστική αχώριστη φίλη, τότε ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε την 15χρονη Μπέλι, ένα κορίτσι που ίσως σου θυμίσει αρκετά τον εαυτό σου στην ηλικία της.

Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια της ευπώλητης σειράς βιβλίων των Εκδόσεων Πατάκη «Το καλοκαίρι που ξύπνησα όμορφη» –το πρώτο βιβλίο της οποίας έχει μεταφραστεί σε οκτώ γλώσσες– και φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας Αμερικανίδας συγγραφέα Τζέννυ Χαν. Τον Ιούνιο του 2022 μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μικρή οθόνη μέσω του Amazon Prime Video, ενώ φέτος στις 14 Ιουλίου ξεκίνησε η 2η σεζόν, βασισμένη στο 2ο βιβλίο της σειράς. Τι χρειάζεται να κάνεις για να γνωρίσεις λίγο καλύτερα την Μπέλι και το girly λογοτεχνικό σύμπαν της Χαν; Να δηλώσεις συμμετοχή στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 20 έως και τις 27 Ιουλίου, ενώ για να λάβεις μέρος, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό των Εκδόσεων Πατάκη στο Instagram, καθώς και να κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, η οποία θα περάσει το καλοκαίρι της ξεφυλλίζοντας αχόρταγα τα τρία βιβλία της αγαπημένης στο #booktok σειράς «Το καλοκαίρι που ξύπνησα όμορφη»!

Λίγα λόγια για την πλοκή της τριλογίας:

Η Μπέλι είναι ένα κορίτσι που μετρά τη ζωή του σε καλοκαίρια, αφού έχει συνδέσει τη συγκεκριμένη εποχή με καθετί όμορφο που της συμβαίνει. Κάθε χρόνο παραθερίζει μαζί με τους γονείς της στο εξοχικό της Σουζάνα, της καλύτερης φίλης της μητέρας της, η οποία έχει δύο γιους, τον Τζερεμάια, που είναι φιλικός με την Μπέλι, και τον Κόνραντ, με τον οποίο η Μπέλι είναι κρυφά ερωτευμένη. Εκείνος, ωστόσο, τη βλέπει ως την ενοχλητική, μικρή αδερφή του.

Ένα καλοκαίρι όμως, η Μπέλι ξυπνάει, είναι πιο όμορφη από ποτέ και όλα αλλάζουν. Καθώς μεταμορφώνεται από ένα απλό κορίτσι σε μία γοητευτική κοπέλα, η Μπέλι μαγνητίζει τα βλέμματα και την προσοχή των αγοριών που την περιβάλλουν. Ο Τζερεμάια και ο Καμ «πέφτουν» γρήγορα από τα θέλγητρά της, αλλά ο Κόνραντ παραμένει απόμακρος και αδιάφορος. Όλα αυτά, ενώ η μητέρα των αγοριών, Σουζάνα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τα οποία η Μπέλι δυσκολεύεται να κατανοήσει.

Σε κάθε περίπτωση, να είσαι σίγουρη πως ούτε εσύ θα μπορέσεις να αντισταθείς στη γοητευτική προσωπικότητα της Μπέλι, της πρωταγωνίστριας της λογοτεχνικής σειράς «Το καλοκαίρι που ξύπνησα όμορφη» των Eκδόσεων Πατάκη, η οποία «ξετυλίγοντας» την αφήγηση της ιστορίας της, θα σου θυμίσει τους δικούς σου καλοκαιρινούς έρωτες, τη δική σου δύσβατη και συνάμα συναρπαστική μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία.

Διότι η Μπέλι είναι μία γνώριμη ηρωίδα, γραμμένη με μεράκι και ειλικρίνεια από την Τζέννυ Χαν, μία ηρωίδα εμπνευσμένη από όλες εμάς που κάθε καλοκαίρι της ζωής μας νιώθουμε να πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στη γυναίκα που θέλουμε να γίνουμε, εκείνη που ξέρει ότι καλώς ή κακώς δεν επιλέγουμε πάντα ποιον θα αγαπήσουμε.

1689852267131-433762113-image003.jpg
ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ @ QUEEN.gr»