Διαγωνισμός! Κέρδισε ένα clean, βιώσιμο, vegan, cruelty free Xmas σετ περιποίησης Athonites

Διαγωνισμός! Κέρδισε ένα clean, βιώσιμο, vegan, cruelty free Xmas σετ περιποίησης Athonites

Γίνε μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από ένα Precious Care Set του brand Athonites!

Οι γιορτές πλησιάζουν με μόλις λίγες ημέρες να απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα. Η ανάγκη μας για ομορφιά και λάμψη, αλλά και για την ανεύρεση του τέλειου δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμα και τον εαυτό μας, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, με κάθε ημέρα που περνά. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το αγαπημένο μας clean brand Athonites, ώστε να κάνουμε σε τρεις τυχερές, από ένα δώρο γεμάτο… ομορφιά και φροντίδα για εσένα και το περιβάλλον!

Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας λοιπόν, μπορείς να γίνεις μία εκ των 3 τυχερών που θα κερδίσουν από ένα Precious Care Set του brand Athonites! Τι περιλαμβάνει αυτό το clean, βιώσιμο, vegan και cruelty free χριστουγεννιάτικο σετ περιποίησης; Θα σου πούμε ευθύς αμέσως. Στη κομψή εορταστική συσκευασία θα βρεις το πολύτιμο Protect and Rescue Precious Oil σε κανονική συσκευασία, καθώς και άλλα τρία daily must-have για το πρόσωπο και το σώμα.

Picture2.jpg

Για το λάδι Protect and Rescue Precious Oil σου έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ και ξέρεις πόσο το αγαπάμε. Ώρα να μάθεις για τα υπόλοιπα. Μέσα στο ειρταστικό Precious Care Set λοιπόν, θα βρεις την 24h Moisturizing Face Cream σε συσκευασία των 15ml. Πρόκειται για μία απολαυστική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης, που περιέχει μια μοναδική σύνθεση βιολογικών βοτανικών εκχυλισμάτων και 4 ισχυρών ενεργών συστατικών. Ακόμα, στο γιορτινό κόκκινο πακέτο, θα βρεις την Antifatigue and Restore Eye Cream σε συσκευασία των 5ml. Είναι μία κρέμα ματιών που περιέχει μια δραστική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ 3 διαφορετικών μοριακών βαρών και εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων. Τέλος, μέσα στο πακέτο σου θα υπάρχει και ένα Invigorate and Cleanse Shower Gel με αθωνικά εκχυλίσματα θυμαριού, φασκόμηλου και καλέντουλας και χωρίς θειικά άλατα, που θα σε βοηθά να ξεκινάς την κάθε μέρα με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Για να κάνεις δικό σου ένα από τα 3 σετ δεν έχεις παρά να κάνεις follow στο account @the_athonites στο Instagram και να αφήσεις ένα σχόλιο κάνοντας tag 2 φίλες σου, στο post του διαγωνισμού που θα βρεις στο account @queengr στο Instagram. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 21/12 έως τις 24/12. Καλή επιτυχία Queens!

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού ATHONITES εδώ