Κερδίστε 3 θεραπείες beauty flash treatment από το Swan Beauty Lounge και γίνετε όμορφη μέσα σε 30’

Κερδίστε 3 θεραπείες beauty flash treatment από το Swan Beauty Lounge και γίνετε όμορφη μέσα σε 30’

Γίνετε μία από τις τρεις τυχερές αυτής της εβδομάδας και κερδίστε από μία θεραπεία beauty flash treatment από το Queen.gr και το Swan Beauty Lounge.

Αξίζετε μία περιποίηση και δεν χρειάζεται να έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας. Αρκεί να διαθέσετε 30 μόνο λεπτάγια να γίνετε όμορφη. Κάντε ένα σύντομο διάλλειμα, για να προσφέρετε στον εαυτό σας μια ανάσα ομορφιάς, να ανανεωθείτε και να αναδείξετε ένα δέρμα πιο ξεκούραστο και πιο φωτεινό με το beauty flash treatment του Swan Beauty Lounge.

Το Queen.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτήν την ανάσα ομορφιάς. Αυτήν την εβδομάδα τρεις τυχερές θα κερδίσουν από μία θεραπεία beauty flash treatment στο Swan Beauty Lounge.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε τη θεραπεία beauty flash treatment στο Swan Beauty Lounge.

Μόλις κερδίσετε θα έχετε ένα μήνα στη διάθεση σας για να απολαύσετε τις στιγμές χαλάρωσης. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνο στα 210 6829466-7-8 και να κλείσετε ραντεβού!