Διαγωνισμός στο Queen.gr: Κερδίστε ένα πλήρες σετ περιποίησης προσώπου Κώδικας Νεότητας της L’Oreal Paris

Διαγωνισμός στο Queen.gr: Κερδίστε ένα πλήρες σετ περιποίησης προσώπου Κώδικας Νεότητας της L’Oreal Paris

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε ένα πλήρες σετ περιποίησης προσώπου Κώδικας Νεότητας της L'Oreal Paris συνολικής αξίας 80€.

Το μυστικό της νεότητας βρέθηκε από τη L'Oreal Paris και κλείστηκε στη σειρά περιποίησης προσώπου που φέρει το όνομα Κώδικας Νεότητας. Για να μπορέσετε να αποκτήσετε την εμπειρία των προϊόντων αυτών και να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην αιώνια νεότητα, το Queen.gr σε συνεργασία με τη L'Oreal Paris, σας χαρίζουν ένα πλήρες σετ περιποίησης προσώπου Κώδικας Νεότητας συνολικής αξίας 80€.

Το σετ περιλαμβάνει την Κρέμα Ημέρας, την Κρέμα Νύχτας, την Κρέμα Ματιών και τον Ορό και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πιο νεανική επιδερμίδα. Η L'Oréal Paris θέτει την επιστήμη των γονιδίων στη διάθεσή σας καθώς όλα τα προϊόντα της σειράς Κώδικας Νεότητας, βασίζονται στην προηγμένη Έρευνα της L'Oreal Paris, σε συνεργασία με ιατρικές ομάδες, που μελέτησε τα γονίδια που συμμετέχουν στην επανόρθωση της επιδερμίδας.

Η τεχνολογία Pro-Gen, που χαρακτηρίζει τη σειρά, σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την ικανότητα επανόρθωσης της επιδερμίδας και να την οδηγήσει στην ανάκτηση του φυσικού της κώδικα νεότητας, κάνοντας ρυτίδες, σημάδια κούρασης και θαμπή όψη να υποχωρούν.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε το δικό σας πλήρες σετ περιποίησης προσώπου Κώδικας Νεότητας της L' Oreal Paris.