Ζήστε την τέλεια ημέρα της γυναίκας οργανωμένη από το Queen.gr

Ζήστε την τέλεια ημέρα της γυναίκας οργανωμένη από το Queen.gr

Μία υπερτυχερή κερδίζει δώρα από τον Πάνο Καλλίτση, το Swan Beauty Lounge, τη Sephora και την That's Better.

Χαρείτε που είστε γυναίκα και γιορτάστε στις 8 Μαρτίου –την Ημέρα της Γυναίκας- απολαμβάνοντας όσα αγαπάει μία γυναίκα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να «κακομάθετε» τον εαυτό σας και να του χαρίσετε μία ημέρα όπου θα απολαύσει ότι έχει σχέση με την ομορφιά. Υπηρεσίες και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά τίθενται στη διάθεση σας με τη βοήθεια του Queen.gr και του διαγωνισμού που διοργανώνει για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας, και να σας κάνει να αισθανθείτε βασίλισσα!

Μία υπερτυχερή θα κερδίσει μετά από κλήρωση τέσσερα διαφορετικά δώρα:

1.Θα αποκτήσει την πλήρη σειρά προϊόντων That's Better Cosmetics. 12 μοναδικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα -με απίστευτα ονόματα- για να περιποιείται κάθε μέρα τον εαυτό της: Cleanse away, Wake up call, Skin work out, Creme de la creme, Face lift, Dream on, Flakes no more, Pin up girl, Plump & go, Yummy mummy, Brave & Shave και After Party Secret.

2.Θα απολαύσει μία θεραπεία ομορφιάς, την Age Moisturizing Treatment στο Swan Beauty Lounge, για να λάμψει το δέρμα της και να αναδείξει την ομορφιά της, στην Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι.

3.Θα την μακιγιάρουν οι make-up artists της Sephora με τα προϊόντα τους και θα πάρει μαζί της τα εξής 6 προϊόντα μακιγιάζ Sephora: Smoothing Primer, Fond De Teint Matifiant Compact, Eyeshadows Duo Intense Black 01, Outrageous Volume Mascara, Hydrating Powder Blush και Gloss Ultra Brillance.

4.Και ο hair stylist και make-up artist Πάνος Καλλίτσης θα επιμεληθεί τα μαλλιά της στον υπέροχο χώρο του, το Panos Kallitsis Salon, Λ. Κηφισίας 232, Φιλοθέη, όπου η τυχερή νικήτρια θα έχει την ευκαιρία μία περιποίηση μαλλιών και νυχιών!

Όλα τα ραντεβού είναι ήδη κλεισμένα για τις 8 Μαρτίου από το Queen.gr για εσάς και σας περιμένουν για να τα ζήσουμε μαζί και να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στο site μας μέσα από τις φωτογραφίες της γεμάτης ημέρας σας και τα λεγόμενα σας στο σχετικό άρθρο που θα φτιάξουμε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να γίνετε εσείς η δική μας Queen την ημέρα που γιορτάζουν όλες οι Queens, όλες οι γυναίκες. Γιατί κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία βασίλισσα!